Много е типично да чуваме високопарни думи от редица хора

...
Много е типично да чуваме високопарни думи от редица хора
Коментари Харесай

Зодиите, които са най-здраво стъпили на земята

Много е типично да чуваме високопарни думи от редица хора в нашето всекидневие - политици, мениджъри, водещи... Всички приказват какъв брой са велики, по какъв начин реализират невероятни резултати, а в действителност са просто надути като балон с парещ въздух. Също е и с доста хора, които срещаме в нашето всекидневие - самохвални, мощни на думи, само че не и на каузи. Да си горд и гръмък като че ли стана норма на държание и съдим за триумфа повече по това, а не по нещата, които хората действително вършат. В тази публикация сме извадили три  , които са стъпили крепко на земята и работят интензивно, с цел да осъществят задачите си. Вижте кои са те: 
Дева
Девите са земни, практични и педантични. Те считат, че в случай че управляват всекидневието си, управляват живота си и желаят всичко да е свършено, както би трябвало. Те търсят съвършенност във всичко и имат умеене за напредък и око за подробност. Те са свързани със Земята и силата, която получават при работа с нея, даже и единствено разходка в парка, ги зарежда и въодушеви.
Стрелец
Стрелците може да наподобяват като дървени философи, глупави мечтатели или вятърничави, разсеяни хора. Но в реалност са хора, изпълнени с натурализъм и деловитост. Те са доста положителни стратези и мислят с няколко крачки напред. Те са крепко стъпили на земята, до момента в който гледат в бъдещето. 
Козирог
Козирозите са традиционалисти, които възнамеряват дълготрайно за живота си. Те са търпеливи, толерантни и спокойни, знаейки, че хубавите неща лишават време и са подготвени да го изчакат. Те са скромни и работещи крепко и желаят най-хубавото за околните си. Те умеят да влагат времето, силата и ресурсите, с цел да получат най-хубавите резултати.
Вярваме, че да си целенасочен и пореден носи същинските резултати. Постоянството е ключът към триумфа. Неслучайно има и една прелестна сентенция: " Работи безшумно за своите цели и дано триумфът вдигне звук за това, което си постигнал ". Съгласни ли сте с нашия избор? Споделете повече в мненията. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР