Много е тежко да си подлога на едно престъпно управление.

...
Много е тежко да си подлога на едно престъпно управление.
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Много е тежко да си подлога на едно престъпно управление

" Много е тежко да си подлога на едно незаконно ръководство. Онова неразбирателство нИдялкУ го демонстрира. Явно не си дава сметка, че Мутафчийски ръководи обществен запас. А както чуваме ВМА се ръководи по телефона от Борисов. И можете да видите мненията в предишен пост.
Пък и събитията го удостоверяват. За чувалите с трупове на Борисов и за смъртоносната вълна на Мутафчийски трябваше да има глоба. За в този момент тя е единствено морална. Държавните лечебни заведения не са бащиния на ГЕРБ ", написа журналистът от Биволъ.
 Издателят на ПИК уточни какъв брой добре се живее в България Издателят на ПИК уточни какъв брой добре се живее в България
" Икономиката, глупако! Очертава се, че ГЕРБ ще завоюва и идващите избори. Шест месеца митинги и стиснатият пестник на един президент...
" Ако не беше натискът над ръководещите, Георги Борисов Георгиев и брачната половинка му щяха да бъдат застигнати от ориста на хората, които гинат по стълбите на лечебните заведения или пред входовете им.
Да, евентуално системата тихомълком би оставила гневните критици на корупцията и #ОПГЕРБ да измрат, тъй като единствено пречат на далаверата. А няма ли спекулация, няма пара! Без пари няма и платени глашатаи. Ама на всяко прасе му идва Коледата. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР