Много е тъжно, че децата и тийнейджърите в днешно време

...
Много е тъжно, че децата и тийнейджърите в днешно време
Коментари Харесай

Защо да не взимаме смартфона си в тоалетната


Много е тъжно, че децата и младежите в днешно време няма да схванат какъв брой приятност носи четенето на етикета на ароматизатора или пастата за зъби, до момента в който сме в тоалетната за по-продължителен интервал.

Според американски проучвания, над 75% от хората, които употребяват смарт телефони, взимат джаджите с тях, когато вървят по огромна потребност.

Средностатистическият смарт телефон е до 10 пъти по-мръсен от тоалетната паница вкъщи, само че има много други положителни аргументи да не го носим с нас в тоалетната.

Проучвания в Колумбийския университет в Съединени американски щати сочат, че взимането на смарт телефона в тоалетната е еквивалент на това да не измием ръцете си, откакто сме свършили това, за което сме влезнали.

Поглъщането на дребни частици и бактерии, които отделяме с изпражненията си, не е просто риск, а действителен за милиони хора факт.

Какви са заплахите ли?

В най-лошия случай е допустимо да развием зараза, да си навлечем хранително натравяне или нежелателен вирус, а в най-хубавия - просто да живеем с мисълта, че гълтаме изпражнения всекидневно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР