Много е странно, че не присъствахме на срещата със здравния

...
Много е странно, че не присъствахме на срещата със здравния
Коментари Харесай

Емил Коларов: Държим на искането си за оставка на здравния министър

Много е необичайно, че не присъствахме на срещата със здравния министър, на която се взе решение да се отваря от март. Това съобщи ръководителят на Сдружението на заведенията Емил Коларов, в утринния блок на Българска национална телевизия.

Не, браншът не се е разделил, отхвърли Коларов. Според него, отишлите на срещата били по-скоро хотелиери.

"Защо би трябвало в последния ден (преди протеста) да се вършат срещи ", попита Коларов пред Българска национална телевизия.

"В качеството си на какъв здравният министър ще ви дава отговор за стопански обезщетения ", попита Коларов.

Ресторантите в хотелите сега работят при същите ограничавания, при които ние работихме, преди да ни затворят, настоя Коларов.

По думите му, "видяхме на коледните и новогодишните празници защо празнуване става въпрос " и че няма растеж на заболеваемостта. Всички работели, единствено заведенията – не. Каква е логиката в огромните хипермаркети да има по-малка заплаха от заразяване, каква е логиката учениците да тръгнат на учебното заведение, като се видя, че където тръгнат в Европа, при затворени всички други бизнеси, инфектираните се усилват, зададе въпроси ръководителят на Българското съдружие на заведенията.

Държим на настояването си за оставка на здравния министър, удостовери Коларов.

"Честно казано на нас ни писна с това, че ни се оказва помощ - във в действителност банкрут сме ", съобщи един от ресторантьорите. Дали в последна сметка от 1 февруари ще има протестно отваряне - най-вероятно, сподели Коларов.

"Всеки си носи риска - има юристи, ще се съдим ", разяснява той при въпрос какво ще стане, в случай че всеобщо почне да се глобява.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР