Много е писано за планетата Сатурн, за ужасите, за планетата

...
Много е писано за планетата Сатурн, за ужасите, за планетата
Коментари Харесай

Сатурн в Овен - какво означава?

Много е писано за планетата Сатурн, за ужасите, за планетата на рестриктивните мерки, че тя носи опустошение, ограничавания, гибел, заболявания, затвор, беднотия. Наистина ли е по този начин, дано да разберем. Сатурн архетипно подхожда на древноримския господ Сатурн. А в древногръцката митология Сатурн е господ Кронос, който, както знаете, гълтам децата си.

Какво съставлява планетата Сатурн в наталната карта на човек? На първо място, Сатурн демонстрира власт, а това също значи, че той въплъщава облика на вашия началник в наталната карта, вашия дядо, от време на време татко. Сатурн обича реда и дисциплината във всичко, изключително в областта на този дом в наталната карта, където е попаднал. Планетата на труда, планетата на резултатите.

Сатурн ръководи земния знак на зодия Козирог, тъй че това е единствено материална форма, материални обекти, нещо, което може да се види и почувства. Кронос, прочут още като Сатурн, също се свързва с времето, което не може да бъде изгубено просто по този начин. Тази строга планета обича планирането, обича да си слага ясни, съответни цели и да върви към тях. Той също по този начин е обвързван със отговорности, които би трябвало да бъдат изпълнени безотказно.

Ако употребявате вашия Сатурн вярно, бъдете виновни и структурирани, тогава можете да постигнете високи, отлични резултати и Сатурн ще даде дълготраен и благонадежден триумф. И в случай че пренебрегнете тази строга планета, тогава тя ще ви прати тествания с цялата си съвестност, като най-строгия преподавател. Сатурн също има функционалностите на ограничение и свиване и може да понижи вашите дела/действия.

Сатурн в Овен

Попадайки в знака Овен, Сатурн става по-слаб, тъй като в този огнен знак Сатурн е в есента. Много зависи от съответната натална карта, Сатурн е мощен или слаб, съразмерен или не, само че неговите прояви в знака на Овен ще бъдат по-малко хармонични, в сравнение с да вземем за пример същият Сатурн, само че в знака на Козирога. Обичайните качества на Сатурн, като следване на дисциплинираност, самообладание, дарба да чакаш, да се концентрираш, са замъглени под въздействието на Овен, тъй като това е най-бързият, най-нетърпеливият и уединен знак, който не желае да се подчинява и да следва разпоредбите. Такава позиция на планетата може да даде прекомерно мощно предпочитание за власт, предпочитание да бъдеш водач, предпочитание да пробутваш други хора, на работа, изключително шефовете могат да се проявят като тирани. Освен това такива хора не са лишени от упоритост, те се стремят да реализират висоти, употребявайки всевъзможни способи за това. На работа те могат да бъдат неистинен работохолици, да орат дни наред, ще чакат същото от другите хора.

Знакът Овен е доста твърдоглав и целенасочен, попадайки в този знак на зодиака, Сатурн може да даде на човек страхотна продуктивност и дарба за реализиране на положителни и качествени резултати. По своята същина планетата Сатурн може да притиска знака на Овена, което по никакъв начин не му харесва. За да употребяват силата на планетата по спокоен метод и да не усещат напрежение, на хората с тази позиция се предлага да спортуват постоянно, изключително в строго избрани дни, по график, за предпочитане без пропуски.

Отрицателни прояви на Сатурн в Овен

От отрицателните прояви на тази обстановка може да се означи, че за такива хора е мъчно да следват съглашения, постоянно ги нарушават, могат да трансформират „ разпоредбите на играта “ по пътя или да работят по комфортен метод за тях, изцяло игнорирайки другите хора. Но в това време те доста прецизно ще изискват от останалите хора спазването на всички съглашения, всички закони и ще бъдат гневни на неспазването на другите. Също по този начин от отрицателните прояви може да се означи абсолютизъм, несъразмерна сдържаност, авторитаризъм.

Освен това тук можете да добавите предпочитание за спорове, експанзия, свирепост и завист. Такива хора ще помнят своите извършители доста дълго време и ще измислят проект за възмездие. За такива хора е мъчно да работят в екип, те постоянно ще се състезават с колегата си и ще се стремят да вършат всичко сами. За тях е мъчно да се сдържат, те могат да бъдат прекомерно груби в изразите, да наскърбяват други хора, откровено вярвайки, че е най-добре да кажат истината персонално. Също по този начин им е мъчно да бъдат самите в ролята на подчинени, обичат да спорят с началниците, не признават престижи, демонстрират егоцентризъм и безчинство. Ако не са съгласни с нещо, ще изразят митинга си доста бурно и прочувствено.

Положителни прояви на Сатурн в Овен

 Сатурн в Овен

От позитивните прояви на Сатурн в Овен е просто нереалистичната успеваемост, неизменност, старание, такива хора, когато са буйни за нещо, като че ли не се усещат изтощени и могат да реалокират планини. Ако игнорирате своя нарцисизъм, тогава такава позиция дава огромна убеденост в себе си и вашите качества, здравомислие. Такива хора са доста решителни, нямат подозрения и в случай че се сетят за нещо, незабавно работят. Собствениците на Сатурн в Овен не се опасяват от трудности и условия, те вървят напред към задачата си, без да се уморяват и стопират.

Имат и положителни инициативни и предприемачески качества. В сложен миг или в спешна обстановка всичките им сили се събират, активизират се и вършат внезапен скок напред. Те постоянно знаят какво желаят и по какъв начин да получат това, което желаят. При позитивното развиване на Сатурн в Овен, те имат устойчивост, целеустременост и предпочитание за интелектуално развиване. Също по този начин, са в положение да генерират забавни и изобретателни хрумвания, а Сатурн, като земна планета, дава всички благоприятни условия за тяхното материално олицетворение. Такива хора са склонни постоянно да реализират задачите си и техният триумф е вероятен с използването на задоволително старания.

Общуване с човек със Сатурн в Овен

За да спечелите притежателя на Сатурн в Овен, би трябвало да сте извънредно почтени с него. В края на краищата, в случай че той надуши неистина, неистина и машинация, вие към този момент няма да съществувате за него и доста ще съжалявате за измамата си. Такива хора избират настоятелен диалози, без дълги прелюдия, без лирични отклонения, без разкрасяване. Те обичат да поддържат връзка по случая, съвършено боравейки с обстоятелства и числа, което се чака от останалите. Ако се свържете с подобен човек на работа, той ще бъде доста удовлетворен от обстоен, прецизен доклад, с цифри, таблици и графики, в сравнение с от дълъг текст от 10 страници.

Объркване и сила в един ключ

Объркване може да възникне при хора, които към момента не са усвоили и не са се научили по какъв начин да употребяват своя Сатурн. Човек, в началото доста деен и деятелен, може да хаби силите си за празни дреболии, в случай че не се е научил на мира, акуратност, отговорност и обмисляне. Важно е да намерите баланс и да насочите силите си точково, към верните неща, тогава резултатът ще бъде доста по-висок.

Сатурн в Овен и здраве

Много зависи от самия Сатурн в дадена натална карта на човек, неговия аспект и дом. В тялото Сатурн дава отговор за гръбначния дирек, костната система, коленете, зъбите. С ситуацията на планетата в знака Овен може да аргументи главоболие, стесняване на кръвоносните съдове в главата и конвулсии. Също по този начин вероятността от пострадвания, рухвания, натъртвания на главата, разтърсвания. Много зависи и от това кои планети са в шести дом в знаците на Зодиака и техния аспект.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР