Много е изговорено и изписано по темата за женските приятелства

...
Много е изговорено и изписано по темата за женските приятелства
Коментари Харесай

Жените от тези три зодии са най-верните приятелки

Много е изговорено и изписано по тематиката за женските другарства и дали може да има безоблачно съгласие сред две дами, които в един миг могат да се окажат конкуренция една на друга.
Истината е, че има същинско и мощно другарство сред дамите. Жените от няколко избрани зодии се славят с това, че постоянно желаят да оказват помощ, обичат те повече от сестра и са до теб безусловно във всички твои интервали от живота - откачени, щастливи или тъжни.

Дева
Девите са благи, духовити и постоянно знаят по какъв начин да оказват помощ. С дама Дева до себе си, никое момиче няма да изпадне в неволя, тъй като те са готови за всичко.

Скорпион
Представителките на тази зодия са огнени и буйни. Те са подготвени да минат през всички и всичко, с цел да защитят хората, които обичат. Изключително предани приятелки, които са до теб в положително и неприятно.

Телец
Телците са упорити, спокойни и уравновесени. Ако търсите разтуха и чуване, можете да ги откриете при тях. Те в никакъв случай няма да ви предадат и постоянно ще мислят за вашите усеща и страсти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР