Много е хубаво отстрани. Ние отдавна не сме били отстрани

...
Много е хубаво отстрани. Ние отдавна не сме били отстрани
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Това са най-умно проведените преговори за кабинет

Много е хубаво в профил. Ние от дълго време не сме били в профил - от юли предходната година. Сега проследявам деликатно, както обещахме. Това разяснява в " Денят стартира " националният представител в предходните два Народното събрание Арман Бабикян.

Следим правила, способи, способи на ръководство, не просто персони, тъй че би трябвало да се следи, добави Бабикян.

Изместиха се малко от обещаното в акцията, само че това е обикновено, тъй като приказваме за четворна коалиция. Общият знаменател е да има кабинет, всички са вторачени в това да има държавно управление.

Имената до последния миг няма да бъдат ясни, тъй като зависят и от партията, която ги излъчва, и от утвърждението на съдружните сътрудници, счита Бабикян.

Това са най-умно извършените договаряния за кабинет, в случай че би трябвало да ги класирам.
Изключително деликатно, извънредно внимателно, задоволително интелигентно извършени и би трябвало да забележим какъв ще е резултатът, изясни Бабикян.

Стабилността е два типа схващане - какъв брой дълго ще продължи един кабинет. Аз измервам политическото време, което дава промените, добави той.

Бабикян е безапелационен, че няма фиксация в правосъдната промяна и личността на основния прокурор.

Парцелирането на властта сред някогашните и актуалните не е кардиналното решение на въпроса по какъв начин работи естествената законова страна, съобщи Бабикян.

Персоналното решение, че в този момент ще сложим един " доста прекрасен човек " не е решение. Принципът е друг - не е въпросът дали ще е от моите или вашите, а структурата на властта да е по метод, по който управляващите се управляват една друга, изясни той.

Мечтата на госпожа Нинова се сбъдна - колкото по-слаб резултат, толкоз по-близо до властта, разяснява още Бабикян, като посочи, че това е смешка.

Всички от " Ние идваме " нееднократно сме давали да се разбере, че наличието на Бойко Рашков в Министерство на вътрешните работи е значимо сега. Важно е там да има неотстъпчив човек, безапелационен е Бабикян.

Ролята на президента беше изиграна задоволително ясно и задоволително чисто. Неговата мощ беше по-скоро морална и това свърши работа, счита Бабикян.

Той поддържа предлагането за съкращения в държавната администрация.

При нас държавната администрация са едни дружинки от родственици или съпартийци, които би трябвало да бъдат нахранени. Има стандарти и ние би трябвало да си дадем ясна сметка за това, безапелационен е Бабикян.

Аз съм виждал и преди Демократична България и Българска социалистическа партия в едно ръководство. Христо Иванов е бил в кабинета и на Борисов, тъй че какво? Помните ли какъв брой доста наругаха Николай Хаджигенов, когато сподели, че би трябвало да се договаря и с Българска социалистическа партия? Сега 90% от тях са на масата за договаряния. Така че, не бързайте да хвърляте камък, добави той.

Бабикян е безапелационен, че всички партии в бъдещото ръководство би трябвало да носят отговорност.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР