"Много е голяма разликата между мен и Мая Манолова, ще

...
"Много е голяма разликата между мен и Мая Манолова, ще
Коментари Харесай

Премиерът с горещ коментар за Манолова, Volskwagen и мониторинговия доклад

"Много е огромна разликата сред мен и Мая Манолова, ще видите. Да е жива и здрава ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Важно е за мен ГЕРБ да бъде първа политическа мощ и е значимо сътрудниците от Патриотичния фронт също да се показват добре, с цел да потвърдим, че това е метода за положително ръководство.

В София нямаме директен конфликт с Българска социалистическа партия, те са кукувици, нямат претендент, той бяга ", съобщи още министър-председателят във връзка идните локални избори.

"Всички страни от Европейски Съюз ще имат общ механизъм за наблюдаване. Това е подарък за България, не на Бойко. Това е добър сигнал за вложители и за имиджа на страната. Това не е за мен, на следващия ден ще ръководи различен.

Нали сме патриоти, за какво би трябвало да ни командват извън. Имаме си поправки задоволително. Да не мислите, че другите страни са по-добре от нас ", акцентира водачът на ГЕРБ, откакто стана ясно, че мониторинговият отчет за страната ни отпада.

Борисов разяснява и горещата тематика със завода на Volkswagen:

"Това е частна компания. С тези приказки въобще не си оказваме помощ. Идвали са три пъти при мен, давал съм им хеликоптери да облитат терените. На място сме ходили, гледали сме и сме поставили наша оферта.

Когато имат решение ще дойдат и ще кажат. Каква е тази нервност не мога да си я показва. Само предходната седмица имаме два завода в автомобилостроенето ", заключи Бойко Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР