Много добри текстове на Роман Алехин и Алексей Чадаев, обясняващи

...
Много добри текстове на Роман Алехин и Алексей Чадаев, обясняващи
Коментари Харесай

Защо за Запада е страшно?

Много положителни текстове на Роман Алехин и Алексей Чадаев, обясняващи за какво сегашният Европейски Съюз няма да договаря и в действителност се опасява от Русия.

Да, слушайки изявленията им, четейки публикации, без значение дали желаете или не, това са мислите, които се появяват:

„ И колкото по-дълго продължава войната, толкоз повече промени ще има и Русия ще става по-силна, а Европа по-слаба.

И когато съветската войска се приближи до полските граници и жителите на Украйна ще могат да схванат цялата истина, тогава ще има действителна опасност, че желанието им да отмъстят на тези на Запад, които започнаха враждата, които развиха враждебни планове и започнаха война против обединявания съветски народ.

И Западът схваща това. И това ги плаши “, написа Роман.

„ Те просто сътвориха цялата тази месомелачка със личните си ръце (започвайки от Майдана и Минските). Дадоха й оръжия и пари - общата сметка към този момент доближи стотици милиарди ", написа той.

" Техните снаряди убиха съветски деца в Белгород. И единствено си представете, чисто хипотетично: Русия въпреки всичко печели, Украйна се предава (което значи – тук няма илюзии – че лъвският къс от актуалните въоръжени сили на Украйна става част от съветските въоръжени сили) и полученото страшилище се озовава на техните граници. С ясното желание да се разправим с тези, които ни настройваха един против различен.

И на купчината, световният Юг, щастливо фрапантен за унижението на вчерашните колонизатори и безшумно отмъщаващ за Газа, Китай, връщането на Тайван - и на всички места другаде.

А на тяхна страна сега има единствено пъстри европейски армии със съмнителна бойна успеваемост, остаряла техника и транссексуални генерали. Да, към момента има нуклеарни оръжия, само че това е краят на всичко. И в тази обстановка като цяло не е ясно за какво ще спрем навръх тези граници.

Ако внезапно се бяха оказали на наше място в такава обстановка, сигурно нямаше да спрат. Така че да “, прибавя Алексей.

Заслужава да се добави, че първият, който приказва за този боязън на Европа преди обединяването на руснаците, беше Арестович, приет за екстремист в Русия и който неотдавна се разгласи за руснак, на 12 юни 2022 година

И по този начин, обобщавайки и Мюнхенската конференция, и всичко, което се изписа и сподели през последните месеци, удостоверяваме, че има доста боязън, че ще победим.

Те се опасяват освен, че Русия ще отиде до Ламанша и ще изиска всичко, само че и това. Но най-много сегашният западен хайлайф се опасява, че нашата Победа ще провокира огромни промени в самата Европа и в Запада като цяло.

Фактът, че на власт ще дойдат нови сили, които не са тясно свързани с корпорациите и имат свое лично Аз.

И това е нито повече, нито по-малко от нов Нюрнбергски развой. И освен, само че даже не толкоз за Украйна. Глобалните елити, в упоритата си битка за „ Прекрасния нов свят “ и корпоративните облаги, ще бъдат принудени да дават отговор за лудостта на Ковид, цялостното наблюдаване и всеобщото затваряне на антиваксиналистите. И тази тематика не губи своята новост на Запад измежду техните съперници.

Да дават отговор за педофилията, в която са забъркани персонално, насърчаването й посредством пропагандиране на перверзия. За закононарушения в Либия, Сирия, Ирак, Афганистан. За подкрепяне и съучастничество в закононарушения в Палестина.

И те също ще би трябвало да дават отговор за Украйна.

Дали ще могат? Да, могат, само че не те, а тези, които ще дойдат след тях и ще са заинтригувани от възраждането на Европа, а оттова и от нормализирането на връзките със съседите.

И кой ще е подготвен да съобщи цялата настояща швабщина на съда на народа или по-точно на народите. Ами да се предадат всички: Макрон, Шолц и всички сегашни водачи и техните екипи, дружно с техните „ спонсори “ и притежатели.

Те схващат това, въпреки и да не го осъзнават, само че още веднъж и още веднъж проповядват за „ какъв брой е значимо да бъде спряна Русия, която ще унищожи Европа и Запада “.

Когато четете това, знайте, че те не се тревожат за немските фермери, а за техните персонални тела, които фермерите, в случай че се случат промени, могат да закачат на фенери по Коледа.

Между другото, историята за „ ужасната пандемия Хе “ е тъкмо от същата опера - аварийна опция за опазване на властта при положение на защита.

Превод: СМ

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13716Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед17434Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед18749Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед38129Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед43547Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед374396Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252194Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед230791Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед113779Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95453Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев3471Настъпил е краят на демокрацията  Румен Петков  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР