Много добре знам какво става на всички събития, на които

...
Много добре знам какво става на всички събития, на които
Коментари Харесай

Бивша съпруга на футболист: Какво мислите, че се случва на събиранията на футболисти с непознати момичета?

Много добре знам какво става на всички събития, на които се събират футболисти с непознати девойки. Самата аз съм участвала на няколко такива мероприятия и съм виждала. Това разкри в телевизионно изявление испанският модел Марта Лопес, която е била омъжена за футболист.

,,Във времето, за което съм съм била омъжена за футболист, съм дочула и видяла някои неща, протичащи се отвън терена. Знам техния свят, по този начин да се каже'', разяснява тя.

По думите ѝ има две групи девойки – едни, на които им се заплаща да отидат, и други, които си заплащат, с цел да отидат на някоя колекция. След това посочи, че сега има връзка с много прочут футболист и не посещава сходни събирания.

,,Имам приятелки, които неведнъж са ме канили да вървим на ваучър вкъщи на някое момче, само че съм отклонявала поканите им. Но знаете ли, имаше един ден в живота ми, в който сутринта се разсъниха и заварих половин тим от първа дизия на Испания в дома ми – приятелките ми ги бяха довели у нас'', показа още Лопес, която е някогашна участничка в испанския "Биг Брадър " и привърженичка на Атлетико Мадрид.

View this post on Instagram
Que la persona que te acompañe no tenga miedo a tus miedos ni a tus cicatrices, que te quiera con ese desorden emocional. @llamame_loca_

A post shared by Marta López (@martalopeztv) on May 30, 2020 at 3:27pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР