Много добра камера, добри актьорски изпълнения и хубава музика. Това

...
Много добра камера, добри актьорски изпълнения и хубава музика. Това
Коментари Харесай

Прелюбодеяние на екран с ексклузивна прожекция

Много добра камера, положителни актьорски осъществявания и хубава музика. Това е филмът " Прелюбодеяние " на Явор Веселинов. Започнал като персонален план, след това трансформирал се в дипломна работа на режисьора и приключил няколко години по-късно като взаимна продукция на самия Явор и на продуцентска къща TEACH.Co в лицето на Ирена Даскалова и Росен Даскалов-Тийчър, който е и оператор на кино лентата.

За мен впечатляващ беше и дългият лист от български продуцентски компании, помогнали на този самостоятелен план с техника, екип и положителни хрумвания: Dream Team Films, Chouchkov Brothers, Camera...Филмът споделя за 19-годишния Виктор, който живее с татко си Александър – прочут физик и застаряващ чаровник. Виктор мъчно приема връзката на татко си със студентката Поли, негова връстничка. Един ден бащата отпътува в командировка. Двамата не устоят на изкушението, а нататък е ясно. Виктор инстинктивно отмъщава на татко си, а неподозиращият нищо Александър продължава да се пробва да наложи своите възгледи върху метода на живот на тримата. Напразно, тъй като ориста има други планове.

за мен историята сама по себе си е банална, само че благодарение на положителната операторска работа и артисти като Владо Пенев и Ованес Торосян, " Прелюбодеяние " се трансформира в един много прелестен за гледане български филм. И да не забравяме, че става дума за обич!

След прожекциите в границите на последния София Филм Фест, основателите и разпространителите на " Прелюбодеяние " ни канят на извънредна прожекция на 3 февруари в зала 1 на НДК.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР