Много диети имат йо-йо ефект. Килограмите се връщат, когато приключите

...
Много диети имат йо-йо ефект. Килограмите се връщат, когато приключите
Коментари Харесай

Спазвайки следната диета свалете до 3 килограма за 1 ден!

Много диети имат йо-йо резултат. Килограмите се връщат, когато приключите с диетата, а тази диета можете да я спазвате непрестанно.

Има разнообразни ефикасни диети, само че доста от тях са ограничаващи и затова нездравословни за здравето, тъй че не е рационално да се съблюдават прекомерно дълго.

От друга страна, съществува заплаха от йо-йо резултат, тъй че килограмите се връщат незабавно след прекъсване на диетата. Ето за какво се нуждаете от тази – диета на новата луна.

Тази диета е ефикасна и можете да я спазвате непрестанно, тъй като не изхвърляте нищо от питателните артикули, от които тялото ви се нуждае.

Също по този начин е отлична и от психическа позиция, тъй като сменяте етапите от неделя до неделя, изпращайки естествените цикли на луната, а в една от тези етапи можете да си позволите и сладки удоволствия.

След два-три месеца ще влезете в темп и няма да имате проблем да продължите да се храните по този метод, тъй като ще бъдете удовлетворени от резултатите, което в допълнение ще ви стимулира, а постоянно ще имате интервали, когато ще си позволите удоволствия и с това ще облекчите обстановката.

Как се съблюдава диетата?

Първо открийте кой е денят на новата луна. Можете да го разберете от църковния календар или да го намерите онлайн.

Денят, когато е новата луна, не се яде нищо. Строг пост, пийте единствено вода или чай, да вземем за пример от мащерка. Ако не можете да издържите, можете да пиете малко сок от плодове или зеленчуци, нормално без прибавяне на захар или каквито и да било добавки.

През деня би трябвало да пиете три до пет литра течност. Около половин литър вода подправете с малко черен пипер и малко настърган джинджифил (но не прекалявайте), с цел да ускорите метаболизма.

Ако строго спазвате тези правила, единствено за един ден ще свалите до три кг.

На идващия ден започнете да ядете, само че единствено лека храна. До края на първата седмица от цикъла, изхвърлете хляба и тестото, от въглехидратите яжте пълнозърнест ориз, а от месото най-хубаво е говеждото. Яжте доста зеленчуци, а вечер огромно количество салата.

През втората седмица можете да ядете препечена филийка с масло за закуска, както и варени яйца и парче сирене. Продължете остатъка от деня съгласно режима от първата седмица, единствено че закуската би трябвало да е малко по-обилна.

През третата седмица, когато луната е цялостна и стартира да понижава, се придържайте към режима от втората седмица, само че за вечеря, с изключение на салата, можете да добавите малко месо.

Четвъртата седмица можете да ядете всичко, просто не прекалявайте със захарта.

Изяжте някаква бисквитка или шоколад, яжте самун и сандвичи, пици и бургери, просто не прекалявайте и не забравяйте за празните калории. Когато наново пристигна денят на новата луна, всичко се повтаря от начало.

Етапите на диетата са приспособени към естествените цикли и тялото бързо ще свикне с тях.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР