Много чужди и български звездни двойки се сдобиха с бебета

...
Много чужди и български звездни двойки се сдобиха с бебета
Коментари Харесай

15 звездни двойки, които се сдобиха с бебета след ковид карантината

Много непознати и български звездни двойки се снабдиха с бебета след коронавирус карантината. Социалната изолираност за тях се оказа времето, в което не съблюдаваха отдалеченост, а в противен случай – прегръщаха, кърмеха и приспиваха новородените членове на фамилиите си. Ето кои са те:

Ники Минаж и Канет Пети
към момента не е известно
30.09.2020 година

Рап певицата е родила първото си дете в Лос Анджелис. Тя анонсира бременноста си през юли с провокативен кадър, на който беше с жълта перука и сутиен с камъни Сваровски. Ники Минаж се омъжи за Канет Пети през 2019 година.



Руни Мара и Хоакин Финикс
Рийвър
28 септември

Новината, че актьорите са станали родители, пристигна на 28 септември и зарадва почитателите им. Детето носи името на починалия брат на артиста и се споделя Рийвър.



Ъшър и Джен Гойкоечеа
Суверен Бо Реймънд
24 септември 2020

Изпълнителят на шлагера " Bad Habits " показа фотография на бебешката ръчичика в профила си в Инстаграм, с цел да заяви щастливата вест, че е станал татко.



Джиджи Хадид и Зейн Малик
към момента не е известно
Джиджи Хадид и Зейн Мълик станаха родители за първи път. Появата на тяхната дъщеричка те оповестиха в обществените си профили, добавяйки черно-бели фотоси на бебешка ръчичка. Джиджи показа и специфичните дарове, които дребната е получила от Донатела Версаче и Тейлър Суифт - тениска с логото на Версаче и меко бебешко одеялце с ръчна бродерия.









Хилария Болдуин и Алек Болдуин
Едуарду Пау Лукас Болдуин
9 септември

Петото дете в семейство Болдуин се появи на 9 септември 2020 година Името на детето значи „ покровител на мира и светлината “. Така Алек Болдуин стана татко за шести път. Той има по-голяма щерка от връзката си с актрисата Ким Бейсинджър.



Вижте кои са останалите звездни двойки, сдобили се с бебета след корона карантината на ladyzone.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР