Много често за създателите на онлайн бизнес реалността се стоварва

...
Много често за създателите на онлайн бизнес реалността се стоварва
Коментари Харесай

Онлайн магазинът и нуждата от оптимизация

Много постоянно за основателите на онлайн бизнес действителността се стоварва като отрезвяващ леден душ, който те не са очаквали. След като към този момент имат направен уеб страница, хората в множеството случаи имат неправилната настройката и упования.

Масова илюзия е, че внезапно от нищото ще се появят визити, а трафикът на новосъздадения магазин ще стартира бързо да се усилва от ден дневно, трансформирайки се в златна мина.

Това обаче не е напълно по този начин и сходни упования са били реалистични по-скоро в края на 90-те години и първите години на новото хилядолетие, а в наши дни нещата се случват по различен метод.

Разочарованието от действителността в интернет за множеството новопоявили се онлайн бизнесмени е толкоз огромно, че те бързо се обезсърчават и в над 90% от случаите, те се отхвърлят от проектите си в границите на година.

Всъщност, генерирането на трафик към към този момент съществуващият уебсайт е като цяло доста по-сложна задача от основаването на уеб страницата и даже от самата бизнес концепция, която стои в основата на всичко.
С толкоз милиони уеб сайтове по света, сами се досещате, че трафикът няма по какъв начин да потече без да се усъвършенства уеб уеб сайтът за търсачките и то от опитни експерти, които знаят по какъв начин да го реализиран.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР