Много често, в социалните мрежи, се вглеждаме в перфектно изглеждащите

...
Много често, в социалните мрежи, се вглеждаме в перфектно изглеждащите
Коментари Харесай

Достъпна и качествена грижа за тялото от dm

Много постоянно, в обществените мрежи, се вглеждаме в съвършено изглеждащите тяло и кожа на родни и непознати звезди. Безспорно е, че в множеството случаи фотошопът си е споделил своето, само че грижата, която тези дами поставят за външния си тип, не е за занемаряване.
Наред с всички потребни неща, които вършим, с цел да се грижим за кожата от вътрешната страна като банкет на витамини, здравословни храни и спорт, не по-маловажно е и с какво “храним ” кожата външно.
Не би трябвало да забравяме, че тя е най-големият орган в нашето тяло. Изисква повече грижи, само че пък по-късно ни се отплаща за тях с съвършен и лъчезарен външен тип.
Ще кажете, множеството грижи изискват повече средства и не всеки може да си го разреши. Всъщност това е към този момент стар мит. Качествената грижа за добър и здравословен външен тип от дълго време е налична за всеки в магазините на dm. А в този момент и за дълго време, откакто dm България вкара политика на дълготрайни цени за всичките си магазини в страната, което значи, че цената на обичания ви артикул няма да бъде увеличавана най-малко 4 месеца, считано от 20.08.2020.
И да, в dm може да намерите всичко, от което тялото ви се нуждае, с цел да се усеща добре.
Ето и някои дребни хитрини, които да трансфорат ежедневната грижа в наслаждение.
 
Силата на какаото и какаовото масло за поддържане на кожата Нека вечерният или утринен душ ви бъде обред. Откраднете си 10-15 мин. от забързаното всекидневие и им се насладете напълно без да разсейвате мозъка си с битовизми, грижи и тежки аромати.
Идеалното попадение за такова преживяване е Dove Nourishung Secret Nurturing Ritual Shower Gel с какаово масло и екстракти от цвят на хибискус. Грижовно допиране, което носи чувство за лекост с кадифена, подхранваща пяна. Продукт с мека формула без сулфати.
Лечебните и хидратиращи сили на какаото, дружно с първокласния и апетитен мирис на цвят от хибискус, възвръщат хидратацията на кожата и я вършат мека и гладка.
 
Цена: 3.69 лева


 
Използвайте дезодоранта вярно
Когато приказваме за грижа за кожата, значим миг е оправянето с неприятната миризма от изпотяването. Тук на помощ идват дезодорантите. От значително значение е дали вярно използваме дезодоранта. Ще кажете това е най-лесно. Все отново, в случай че спазвате някои елементарни правила, резултатът от дезодоранта ще е по-добър. Елементарно е, пръскайте от вярното разстояние – 10-15 см и не прекалявайте, по 2 сек. на подмишница са изцяло задоволителни.
Важно е, несъмнено, дезодорантът да е добре селекциониран. Да не съдържа алкохол и да е подобаващ за ежедневна приложимост. Добър вид е дезодорантът на Nivea Fresh blossom.
Съчетанието на фини флорални претекстове, екзотични нотки на лимонена трева и нежни аромати предлага ефикасна отбрана от изпотяване без да нервира сензитивната кожа на подмишниците. Най-голямото му преимущество е ненатрапчивият тънък мирис, който ти оказва помощ да останеш свежа през целия ден.
 Потребителите търсят сигурност в извършването на покупки Потребителите търсят сигурност в извършването на покупки
Голяма част от потребителите биха желали да имат сигурността, че могат да пазарят дрогерийни артикули на преференциални цени  и които н...
Цена: 3,49 лева

 
 
Сапунът за ръце би трябвало да хидратира
 Да се любуваме здравословно на слънцето Да се любуваме здравословно на слънцето
2 000 dm Слънчеви деца в България Стартиралата през април 2014 година обичайната просветителна акция „ dm Слънчеви деца&ldqu...
Няма нищо по-неприятно от суха и груба кожа на ръцете. Важно е по какъв начин и по какъв брой пъти дневно ги мием, само че също толкоз значимо е и с какво ги мием. След измиване желаеме кожата на ръцете ни да бъде мека и нежна на досег и това чувство да се резервира за по-дълго. dm имат тъкмо подобен артикул. Сапуните Balea Sensitive и Balea MilkHoney поддържат естествения баланс на влагата на  кожата, тъй че да бъде хидратирана и мека след измиване. Дерматологично утвърдени са и са трайно преференциална цена в dm, тъй че не е нужно да се презапасявате.
Цена: 0,99 лева

 
Ексфолирайте и нанесете крема за тяло
 Dm оказва помощ на потърпевшите от наводненията в област Варна Dm оказва помощ на потърпевшите от наводненията в област Варна
Dm разгласи, че ще отделя 3% от оборота на Сектор „ Домакински артикули “ (продукти за разчистване, пране, хартия и други хазаин...
Завършекът на цялостната грижа за кожата ни е нанасянето на крема за тяло. Обикновено го нанасяме заран и вечер и считаме, че това е задоволително. Ако ексфолирате тялото си по време на баня, чувството от крема за вас и за самата кожа е напълно друго. Благодарение на остатъчната влага по кожата, кремът съумява да хидратира по-добре. Има значение и какъв крем нанасяме. Не постоянно мощният и наподобяващ парфюм мирис е най-съществен, може да е подобаващ за празненство, само че от време на време изсушава кожата. За ежедневна приложимост най-хубавият вид е овлажняващ крем, които прави кожата ни еластична. И тук dm имат попадение – Balea крем за тяло с масло от ший и арганово масло за суха кожа. Не инцидентно назовават аргана „ течното злато за кожата “.
Благодарение на съдържащите се в него мастни киселини, забавя процесите на стареене на кожата и я възвръща след изсушаване. Ето за какво грижата за тялото на Balea е тъкмо в десятката, в случай че желаеме хидратирана и еластична кожа на цялото тяло. Да не забравяме и положителната, и трайно преференциална цена.
Цена: 4,99 лева

Новата политика на dm за дълготрайни цени на продуктите важи за целия асортименти и във всички магазините от веригата. Това ще ни даде опция да си доставим по-голямо наслаждение от извършването на покупки в забързаното всекидневие – да се насладим на шопинга, откривайки забавни и преференциални артикули всеки ден. Не бързайте, имате време!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР