Много често се случа така, че когато някой стане знаменит

...
Много често се случа така, че когато някой стане знаменит
Коментари Харесай

Сестрата на Мелания Тръмп сподели пикантни СНИМКИ на първата дама на САЩ

Много постоянно се случа по този начин, че когато някой стане популярен неговите родственици се пробват да извлекат оптималната полза от това.

Някои се пробват да изкарат малко пари на непознат тил, други да станат известни и известни, а трети съумяват да получат и двете.

Но на най-известния родственик това му идва като изненада откъм гърба и постоянно обстановката придобива не най-приятния нюанс.

Първата дама на Съединени американски щати в този проект е огромна късметлийка, въпреки всичко нейната по-голяма сестра изобщо не ѝ основава проблеми и даже поддържа Мелания.

Инес Кнавс живее затворен живот, без да притегля към себе си непотребното внимание на публицистите.



В профилите на Инес в обществените мрежи не могат да бъдат видени фотоси от всемирски събития или скъпи курорти.

Всичко, което тя разгласява, са фотоси с Мелания от детството и младостта им.

Някои от тях са много благи, а и постоянно е забавно да се види каква е била мис Съвършенство като млада.





Някои даже са на мнение, че Инес е решила да сътвори в обществените мрежи олтар за удивление на своята по-малка сестра, само че, отчитайки тяхното мощно другарство и голямата сестринска любов, това си наподобява много органично.



И ето, че неотдавна огромната сестра на мисис Тръмп в профила си в Инстаграм разгласява корицата на априлския брой на списанието Ocean Drive от 1999 година, на която тогавашната още 18-годишна Мелания Кавс театралничи по бански.

Феновете незабавно видяха рядката находка от предишното на моделка на първата дама на Съединени американски щати и не можеха да се сдържат от възторжените мнения. И въпреки всичко, Мелания на фотографията е просто божествена.



И самата Инес в миналото е била част от света на модата, първо пробвайки се като модел, а по-късно и като дизайнер.

По някакви аргументи триумфът не я застига, само че сега по-голямата Кнавс се занимава с различен тип творчество - изобразителното изкуство.





Сестрите в миналото дружно са се преместили от Словения в Италия, където почнали своите кариери в света на модата и се подкрепяли една друга. До колкото е известно, родителите им са се преместили в Съединени американски щати доста по-късно, когато девойките към този момент били там, точно по тази причина Инес е била опора и непосредствен другар на Мелания.



Надяваме се, че и отсега нататък сестрите ще продължат да поддържат тази здрава връзка и папараците няма да могат да ги докопат нито дружно, нито по-отделно.
Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР