Много често се шегуваме, че няма такова удоволствие като да

...
Много често се шегуваме, че няма такова удоволствие като да
Коментари Харесай

Три хитрини, които помагат на дамите да се разхождат на високи токчета дълго и без болка

Много постоянно се майтапим, че няма такова наслаждение като да се прибереш у дома и да си събуеш обувките на висок ток. И хайде, би трябвало да се съгласите, че даже и да се разхождате на най-удобните си високи обувки най-после краката са извънредно изтощени, а доста постоянно и смазани от болежка. И макар че скромните kitten heels са измежду главните трендове на сезона, малко евентуално е някоя от нас да се откаже от опцията да се похвали с новите 12-сантиметрови обувки. И въпреки всичко, допустимо ли да удължим образно краката си и по едно и също време с това да се усещаме, сякаш сме обули домашни пантофи?

МАЛКИТЕ ТРИКОВЕ...

1 - Завържете си панделка

За да избегнете болежка в ходилата породена от високи токчета, вържете с тънка лента междинния и анонимен пръст, написа Elle. Там някъде има специфичен нерв, който се разделя на две елементи сред пръстите на крайници. Болката, която усещате идва от натиска върху тях (например телесно тегло, когато вървим върху петите си). Така, " комбинирайки " тези два пръста, елиминирате напрежението на нервите, което ще ви накара да се чувствате удобно и да танцувате цяла нощ. Опитайте!

2. Следете за походката

Важно е да не вършиме прекомерно необятни крачки и да не бягате (въпреки, че знаем, че умеете). И внимавайте гладко да спускате и да стъпвате първо на петите след това на пръстие. Логично е, несъмнено! Не откриваме топлата вода с това! И въпреки всичко, съгласно статистиката, най-често болката поражда точно заради обстоятелството, че не внимаваме по какъв начин стъпваме. Така че, в случай че следвате главните правила на положителната походка ще постигнете точния баланс и ще намалите натоварването.

3. Сигурни ли сте, че това е вашият размер?

Признайте, че по време на извършването на покупки няма нищо по-покрусително от това да откриете, че нещото, в което просто сте влюбени, не е вашият размер. Следователно, постоянно се случва, да се поддадете на импулса на същинския шопахолик и да си купите не пасващи обувки. За поучителен образец ви даваме приказката за Пепеляшка - съгласно средновековните митове, истинската версия е доста по-тежка, в сравнение с известната. За да влязат в кристалната обувка, доведените сестри, естествено, съкратяват пръстите на краката си. Столетия по-късно, в преследването на хубостта, мнозина съумяват да съсипят краката си с обувки, които не са техен размер и то сигурно не за принцовете. Не забравяйте, че обувките постоянно би трябвало да се купуват в следобедните часове и не се надявайте, че неуместният чифт в бъдеще ще пасне на крайници ви благодарение на магическа пръчка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР