Много често, когато приключваме една връзка, си задаваме въпроса какво

...
Много често, когато приключваме една връзка, си задаваме въпроса какво
Коментари Харесай

Да се върнете при старата любов не винаги е лоша идея

Много постоянно, когато завършваме една връзка, си задаваме въпроса какво ли би било, в случай че след известно време още веднъж се съберем с този човек. Ако сега се намирате в тежък интервал след разлъка и тази концепция ви се коства неуместна, изчакайте известно време и евентуално ще усетите, че ви се желае още веднъж да видите някогашната си половинка, написа Струма бг.

Разбира се, това може да се случи и след години. Много двойки се събират още веднъж и още веднъж, само че в множеството случаи това не е добра концепция. Преди всичко, когато обръщаме глава обратно към предишното, би трябвало да се сетим за какво сме се разделили с избран човек. Ще ви изложим единствените три аргументи, заради които да се съберете с някогашния може да не наподобява чак толкоз неприятна концепция.

1.Ако и двамата сте се трансформирали
Всяка връзка и като цяло връзките с хората в живота ни ни учат на нещо ново и биха могли да ни оказват помощ да се развием като персони, стига да умеем да си вадим нужни поучения. Ако и двамата не сте трансформирали нищо в метода на мислене и в живота си, то е доста евентуално възродената пристрастеност посред ви да стихне доста бързо и връзката ви да завърши по същия метод, както и първия път. Но при положение, че и двамата сте се трансформирали с времето, втората ви първа среща би била повече от забавна.

2.Ако е минало доста време
И доста неща в живота ви са се трансформирали. Например в случай че една от аргументите за раздялата ви е била, че не сте могли да се виждате постоянно, тъй като сте живеели надалеч един от различен, тъй като някой от вас се е намирал в тежък интервал или просто тъй като не е бил подобаващият миг за тези връзки. Струва си да опитате още веднъж, защото от време на време само събитията пречат на любовта. Когато те се трансформират, всичко може да бъде напълно друго.

3.Ако е настъпила смяна в целите ви
Преди всичко би трябвало да се замислите какво се е трансформирало от раздялата ви насам. Ако възгледите за живота ви са по-различни и в случай че преди са били причина да сложите завършек на връзките си с този човек, то тази връзка заслужава втори късмет. Но при положение, че се замисляте дали да не възродите връзките си, единствено тъй като се чувствате самотни и не намирате различен човек сега, откажете се. Подновяването на връзката по сходни съображения е обречено на неуспех. Миналото може да бъде потребно, само когато осъзнавате смяната в себе си и в другия човек.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР