Много често жените нямат желание за секс, като причините за

...
Много често жените нямат желание за секс, като причините за
Коментари Харесай

Какво искат жените, за да са щастливи и по-добри в секса?

Много постоянно дамите нямат предпочитание за секс, като аргументите за това може да са сложни. Здравословни проблеми, стрес и напрежение, менструални болки, главоболие, карат дамите да откажат на половинките си. Разбира се, проблемите във връзката също могат да намалят либидото. Според изследвания, представени от „ EverydayHealth “, по-честото правене на секс има доста преимущества за здравето. Данните демонстрират, че интимните контакти пазят сърцето и се грижат за имунната система, която е по-податлива на вирусите през този сезон. В някои случаи половото предпочитание е барометър за здравословното положение на една жена. Ако тя има намалено либидо, това може да е индикация, че нещо се случва с нейната физика или душeвност, разяснява психотерапевтът Иън Кернер. Какво желаят дамите, с цел да са по-щастливи и по-добри в секса? Трудно е да се даде прецизен отговор на този въпрос, само че съгласно фамилните психолози, неналичието на предпочитание у една жена за интимни милувки може да се дължи на някакво прочувствено мъчение, с което тя не може да се оправи. Тук идва ролята на мъжа, който би трябвало да открие от какво има потребност тя и да я поддържа.

Мъжете би трябвало да са наясно какво тя харесва и не в спалнята
За да може една жена да се любува на секса и преживяването сред двамата да е по-добро, мъжът би трябвало да е осведомен какво избира тя. „ Когато той знае какво ѝ доставя наслаждение, кое я подтиква и кое отвращава, кои пози избира, тогава сътрудникът без проблем ще я предразположи “, разяснява доктор Кернер. По думите му, когато има връзка сред двамата, мъжът може намерено да приказва за това до каква степен могат да стигнат в секса. Ако двамата са дружно неотдавна и се тормозят да приказват с детайлности какъв опит имат, то не трябва да се срамят да приказват по време на секс, в случай че нещо не им харесва, споделя още психологът. Жените чакат да получат схващане и биха се зарадвали, в случай че половинката им желае да знае какви граници си слагат.

Обстановката е от огромно значение
Животът е задоволително стресиращ. Затова, когато една жена прави секс, желае да се отпусне и да се избави от напрежението и мрачните мисли. Затова мъжете не трябва да се сърдят, в случай че половинката им избира да отиде на сантиментална отмора за уикенда, вместо да остане вкъщи. Понякога промяната на ситуацията може да повлияе позитивно на вашия полов живот. Иначе правенето на секс на едно и също място работи потискащо, споделя Кернер. Психологът поучава да употребявате фикция, в случай че дамата не стопира да мисли за нещо странично и не може да се концентрира.

Позитивно мислене за нейното тяло
Жените се нуждаят от похвали. Те покачват самочувствието им, което е от изключително значение за представянето им по време на секс. Проучване, оповестено в „ Journal of Sexual Medicine “ демонстрира, че дами, които имат по-ниско либидо, не харесват задоволително телата си. Това, че не наподобяват добре или са дебели, може да повлияе отрицателно на душeвността им и те да не желаят да вършат секс. От друга страна резултатите от проучване, оповестено в „ Electronic Journal of Human Sexuality “, потвърждават, че либидото на дамите се повишава, когато те се движат повече. Когато спортуват, без значение от резултатите които имат за момента, са доста по-уверени в себе си и харесват повече тялото си. Негативната настройка към женското тяло, или изобщо към това и на двата пола, е главен фактор за неприятното показване в леглото. Дори и някой да е свалил единствено 1 кг, той се усеща доста по-добре и прави повече секс, показва психологът. И прецизира, че не е нужно да имаш съвършено тяло, с цел да правиш прекрасен секс. Той поучава мъжете да вършат повече похвали за тялото на дамите.

Сигурност и доверие
Дори и да се познавате от дълго време, в случай че дамата не се усеща задоволително сигурна във вашите ръце и ви няма доверие, мъчно ще подобрите половите ви връзки. Тя постоянно ще се тормози за това дали ѝ изневерявате или дали изпитвате усеща към нея.

Играчки за всеки случай
Някои дами постоянно държат да става това, което желаят и може да се разсърдят на половинката си, в случай че той желае нещо друго в секса. Както стана ясно, в случай че мъжът знае какво избира тя, ще му е по-лесно да ѝ достави повече наслаждение. Заедно може да си купите някои секс играчки, които да държите за всеки случай и да изпробвате в моменти, в които интимните милувки сред вас не вървят. С тях може да повишите желанието за секс на дамата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР