Много боли! Не мога да си свивам коляното, защото болките

...
Много боли! Не мога да си свивам коляното, защото болките
Коментари Харесай

Хисарския поп след операцията: Много боли!

 " Много боли! Не мога да си свивам коляното, тъй като болките са ужасяващи. Много е неприятно чувството ". Това съобщи именитият реализатор Димитър Андонов, който е известен с креативния си псевдоним Хисарския поп. В средата на този месец той се подложи на намеса за замяна на колянната става в столична болница. През последните години музикантът имаше съществени проблеми със здравето и даже в един миг се наложи да се придвижва с патерици.

В момента Хисарския поп се възвръща в домашни условия, само че признава, че усеща мощни болки, които не му дават мира. " Не мога да дремя. Унасям се за към час и се разсънвам. Така ми минава цялата нощ. Внимавам и когато се изправя, защото ми се вие свят. Предполагам, че е поради огромната загуба на кръв по време на интервенцията. Около половин литър изтече от мен и по тази причина в този момент не съм доста постоянен ", описа тегобите си изпълнителят. Той пие обезболяващи, само че признава, че не му оказват помощ.

Днес артистът ще пътува от Хисаря до София, с цел да му махнат шевовете и металните пластини от коляното. Надява се, че по-късно възобновяване му ще се форсира и още веднъж ще може обикновено да се изправи на крайници.

" Постоянно ме канят на участия, само че отхвърлям, тъй като не мога да отида. Сега има доста балове и всеки желае да му пея на сина или дъщерята, само че нямам опция. Не съм лаком, здравето е преди всичко, а опция да се изкарват пари постоянно ще има. Почивам си, церя се, в този момент това е най-важното ", добави пред вестника Хисарския поп.

Музикантът е отчаян от храната, която се дава на пациентите в българските лечебни заведения. За 7 дни престой в лечебното заведение той свалил пет кг. По негови думи от време на време получавал единствено по една дребна кифличка и усещал апетит денем.

" За да се усещам жив след всички здравословни проблеми, не преставам да създавам. Така ми е добре. Ето, последно записах и снимах видеоклипове към 17 песни. Ако в този момент ми кажете, мога до края на деня да направя още 10 фолклорни песни. Те са ми в главата, слушам музиката и незабавно сядам да пиша текстовете. Аз съм феномен в музиката, неслучайно мога да извършвам над 1000 песни ", добави за себе си именитият реализатор.

И до ден-днешен продължава да му тежи на душата, че през социализма е бил забраняван и творбите му са били определяни като пошли. Казва, че днешните силиконови певици пеят доста по-пошли неща, само че на никого не му прави усещане.

През 80-те години на предишния век в Хисаря се заражда легендата за Хисарския поп - духовник, пропъден да се скита по пътищата на България, който пее своите песни, неразрешени от социалистическия режим по това време. Прави записите си самичък, с техниката в дома си, а скрито на другари раздава аудиокасети с осъществяванията си. През 1983 година незаконно издава първата си аудиокасета, популяризирана от ръка на ръка. Хитове от нея са песните " Елена, Елена ", " Една цигара ", " Дай си сърцето ", " Обичам те ", " Звезди ли искаш да ти смъквам " и " Аз от тебе спомен нямам ", написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР