Много благодаря – искаме да кажем, че Продължаваме промяната е

...
Много благодаря – искаме да кажем, че Продължаваме промяната е
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви победа, Асен Василев обаче предпочита да изчака

Много благодаря – желаеме да кажем, че " Продължаваме промяната " е първа политическа мощ. Това съобщи едно от лицата на групировката Кирил Петков.

По думите му, ще има ръководеща коалиция, ще има 121 депутати.

Утре ще забележим резултатите и ще отворим тефтерчетата, посочи Асен Василев след въпрос на Полина Паунова дали Кирил Петков не отваря още в този момент тефтерчето.
" Франс прес " с репортаж за българските избори, с включени изявленията с Кирил Петков и Асен Василев
Българите излизат на урните в неделя за трети път тази година, до момента в който членката на Европейски Съюз с най-нисък % на имунизиране в блока се бори...

Петков съобщи, че щели да бъдат доста диалогични. Независимо дали си ляв, център или десен, значимите тематики са да вземем за пример битката с корупцията, добави той.

С разговор, с взаимни отстъпки, само че не на база неработеща правосъдна система и оставаща корупция – по този начин Петков видя бъдещо ръководство.

" Не преглеждаме вид за нови избори. Българските гласоподаватели свършиха тяхната работа – в този момент ние би трябвало да свършим нашата ", акцентира Асен Василев. " Никакви постове не сме обсъждали с никой. Първо би трябвало да се разберем за политики ", сподели още той след въпрос на Паунова дали Мая Манолова ще получи пост в бъдещо ръководство.

Петков не отговори и на въпрос може ли Стефан Янев да остане министър председател. И повтори, че алените линии за тях са – работеща правосъдна система и елиминиране на корупцията.
Асен Василев провокира Борисов на спор, с цел да се види кой е образован и кой - не
Съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Асен Василев насочи покана за спор към водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Асен Василев на няк...

В изборното студио на " Дневник " Асен Василев категорично заприказва за съдружно съглашение, със съответните цели по браншове. Разговорите ще почнат идната седмица, а по кое време тъкмо - зависи от формалните резултати, сподели той.

Попитани дали Кирил Петков ще е номинация за министър председател, а Асен Василев - финансов министър, Петков не отговори непосредствено, а сподели, че първо са целите по политики, по-късно - оферти за постове и най-после - съдружно съглашение. Но Петков и Василев дадоха номинация на себе си за министър председател и финансов министър, само че с уточнението, че това предстои на договаряния с други политически обединения, които те ще търсят за сътрудници. Василев разяснява и, че занапред се прави политическа партия " Продължаваме промяната ".

Какви са данните за резултатите от парламентарните избори -.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР