"Много бе интересно, когато живееш в общоизвестни обстоятелства. Още преди

...
"Много бе интересно, когато живееш в общоизвестни обстоятелства. Още преди
Коментари Харесай

ИТН отказва да състави кабинет с БСП

"Много бе забавно, когато живееш в общоизвестни условия. Още преди няколко дни господин Трифонов съобщи своята позиция, а тя в действителност е позицията и на партията. Казусът е повече от явен. Мандатът отива при Българска социалистическа партия, а ние няма по какъв начин да съставим кабинет с тях ", съобщи зам.-председателят на "Има подобен народ " Филип Станев, откакто стана ясно, че третия мандат отива при левицата, която пък кани партията на Трифонов на диалози и опити за взаимно сформиране на кабинет.
Станев не изключи опцията Има Такъв Народ въпреки всичко да се отзове на срещите, проведени от Българска социалистическа партия и да беседват по общи политики, само че остана безапелационен, че поддръжка за третия кабинет няма да има.
"Едни диалози нито биха навредили, нито биха по някакъв метод трансформирали посоката на деяние ", сподели той.
"Не забравяйте какво споделя великият Алфред Хичкок: "Съспенс, има една такава дума. " Не я използваме с някакъв детайл за основаване на напрежение ", сподели още той и добави, че може да има осъществен кабинет без присъединяване на Има Такъв Народ, само че с всички останали парламентарни сили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР