Много бързо ще бъде отстранено това, което е на АМ

...
Много бързо ще бъде отстранено това, което е на АМ
Коментари Харесай

Борисов: Ще се справим бързо с пожара на Струма

Много бързо ще бъде отстранено това, което е на Автомагистрала ”Струма “. В момента се прави проучване, ревизират се основите на моста за компрометирани детайли. Хората, които са разрешили да се строи нелегално изпод, ще си понесат отговорност "

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, в отговор на журналистически въпрос за положението на автомагистралата след пожара.

”Заместник-министър Николай Нанков беше през нощта там. Много бързо ще се оправим. Има прокурори, да им повдигат обвинявания, да ги вкарват в пандиза. Аз строя, няма да вървя и да ги вардя след това. В момента се прави проучване, употребява се така наречен прострелване на колони, ревизират се дали вътре армировката е компрометирана, други детайли. Много бързо ще създадат метаморфоза на придвижването и ще се оправят “, сподели Бойко Борисов. 

Министър-председателят разяснява и погрома в столично заведение, той уточни, че към този момент има няколко задържани.

”Няколко към този момент са задържаните, всички са с повдигнати обвинявания, арестуват се по най-бързите процедури да се вкарат в пандиза. Всички издирвачи са на улицата, един по един ще ги изловят бързо “, добави Бойко Борисов.

Премиерът посочи още, че полицията не стопира да работи. ”Виждате какви хранилища с опиати и с оръжия задържат. Сега има и доста забавна реализация във Варна, по какъв начин крият незаконен алкохол за курортите “, съобщи Бойко Борисов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР