Много бързо ще бъде отстранено това, което е на АМ

...
Много бързо ще бъде отстранено това, което е на АМ
Коментари Харесай

Борисов увери, че бързо ще бъдат отстранени щетите от пожара на АМ Струма

Много бързо ще бъде отстранено това, което е на Автомагистрала „ Струма “. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, в отговор на журналистически въпрос за положението на автомагистралата след пожара, съобщи радио " Фокус ".
„ В момента се прави проучване, ревизират се основите на моста за компрометирани детайли. Хората, които са разрешили да се строи нелегално изпод, ще си понесат отговорност ", уточни Борисов. „ Заместник-министър Николай Нанков беше през нощта там. Много бързо ще се оправим. Има прокурори, да им повдигат обвинявания, да ги вкарват в пандиза. Аз строя, няма да вървя и да ги вардя след това. В момента се прави проучване, употребява се така наречен прострелване на колони, ревизират се дали вътре армировката е компрометирана, други детайли. Много бързо ще създадат метаморфоза на придвижването и ще се оправят “, сподели още Бойко Борисов.
„ Няколко към този момент са задържаните, всички са с повдигнати обвинявания, арестуват се по най-бързите процедури да се вкарат в пандиза. Всички издирвачи са на улицата, един по един ще ги изловят бързо “, добави Борисов по отношение на погрома на столично заведение от последните дни.
Премиерът уточни, че полицията не стопира да работи. „ Виждате какви хранилища с опиати и с оръжия задържат. Сега има и доста забавна реализация във Варна, по какъв начин крият незаконен алкохол за курортите “, разясни още Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР