Много българи си мислят, че в България можеш да успееш,

...
Много българи си мислят, че в България можеш да успееш,
Коментари Харесай

Марешки: На младото поколение се внушава, че трябва да крадеш, за да успяваш

Много българи си мислят, че в България можеш да успееш, единствено в случай че имаш връзки във високите етажи на властта , счита водачът на ВОЛЯ и заместник-председател на Народното събрания Веселин Марешки. По думите му, " честните хора си останаха небогати, с дребни изключения " и на младото потомство се внушава, че " би трябвало да крадеш, с цел да успяваш ". Според него, предизборната акция към този момент е почнала и е доста значимо да излезеш от мандата неоцапан.
В предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Марешки съобщи изрично, че ВОЛЯ ще се яви на идните избори за български парламент, само че за финален път . И загатна, че Слави Трифонов, че се " крие от хората ", а един водач би трябвало да бъде измежду тях. Според Веселим Марешки, сега никой не може да нанесе вреди на ГЕРБ, тъй като " няма по какъв начин остарялото да бъде ново ". Той счита, че даже кабинетът на премиера Бойко Борисов да подаде оставка и да пристигна някой различен на неговото място, няма да има изгода за българския народ.
Лидерът на ВОЛЯ укори президентът Румен Радев, че не е направил нито една самодейност в името на жителите. От ефира на Българска национална телевизия Марешки съобщи, че партията ще насочат предложение Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) да поема финансирането на медикаментите за възрастни над 65-годишна възраст и за децата до 4-ти клас и по този начин те да станат безвъзмездни за жителите при избрани условия. Учениците, които не посещават учебно заведение, няма да могат да се възползват от тази услуга, в случай че концепцията бъде осъществена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР