Много автомобили са повредени след вчерашната градушка във Варна. Това

...
Много автомобили са повредени след вчерашната градушка във Варна. Това
Коментари Харесай

Градушката помля много коли във Варна

Много коли са развалени след вчерашната градушка във Варна. Това излиза наяве от работата на застрахователите, разкри регионалният шеф на Варна Стоян Пасев.

Валежът от ледени парчета не е предизвикал вреди по инфраструктурата в района. Проявили са се обаче някои недостатъци към новия бул. ”Васил Левски ” във Варна.

„ Съоръжението не е въведено в употреба. По-добре е, че стана по този начин, с цел да се видят дефектите и резултатите от целия ремонт ”, разяснява Пасев.

Градушката във Варненско е засегнала единствено територии край Черно море. Най-тежко е било ситуацията в село Юнец, община Долни чифлик, където първо във Варненско е блъснала градушката. 
Пострадали хора или животни няма, само че има наранени аграрни площи. Щетите се разказват и до края на деня ще има изясненост за размера им, уточни регионалният шеф.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че през миналото денонощие са регистрирани 10 случая на оказана техническа помощ. От тях 9 са са свързани с потребността от отводняване на мази и приземни етажи в следствие от проливния дъжд, както и с отстраняването на развален дирек от уличното осветяване във Варна и кална маса на пътя за с. Михалич, община Вълчи дол. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР