Много арт ателиета, игри и забавления е подготвила за децата

...
Много арт ателиета, игри и забавления е подготвила за децата
Коментари Харесай

Арт ателиета, фокусник, много игри и награди ще има за децата на Враца

Много арт ателиета, игри и занимания е подготвила за децата Община Враца във второто издание на празник „ Усмивка”, който ще се организира на 9 юни, от 10:00 часа, на площад „ Христо Ботев”.
Освен обичайните ателиета за оцветяване на гипсови фигурки и картинки, рисунки на разположение и прически, стъклопис, квилинг, декупаж, занимателни спортни игри и зумба с Малина, млад пожарникар, уредниците са подготвили и ново ателие - за приложения с цветни царевични пръчици -нудъли, а за най-малките - самостоятелен ъгъл за игра.
За първи път в празника ще има и магьосник – Рони Меджик, който ще забавлява децата. От 10:30 часа стартира представлението „ Червената шапчица” - куклен спектакъл навън. Тони Дуковски ще се погрижи за фотоси с вълка и Червената шапчица, с клоуни, както и с известните анимационни герои - Мики и Мини Маус.
Всички участници, които попълнят специфичния ваучър за присъединяване имат право да вземат участие и в томболата, в която ще бъдат раздадени атрактивни награди. Водещ на детския празник ще е усмихнатата актриса от Драматично-куклен спектакъл Враца - Юлия Колова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР