Много анализатори са убедени, че е време да се купуват

...
Много анализатори са убедени, че е време да се купуват
Коментари Харесай

Анализатор на PMorgan Chase вижда заплаха за акциите през 2024 г.

Много анализатори са уверени, че е време да се купуват акции с вярата, че стопанската система на Съединени американски щати няма да претърпи твърдо приземяване през 2024 година и че Федералният запас е завършил с повишението на лихвените проценти. Дубравко Лакос-Буяс, основен световен финансов пълководец на JPMorgan Chase & Co., не е един от тях, написа Блумбърг.

„ Пазарът прави оценка дейно някакво меко приземяване и мнозина предвиждат сюжет „ Златокоска “ за стопанската система, което значи най-хубавото от двата свята: Нито прекомерно горещо, нито прекомерно студено “, сподели Лакос-Бухас в изявление в Сао Паоло. „ Това е нереалистично. “

Вместо това Лакос-Бухас вижда заплаха за акциите през 2024 година, защото се чака икономическото закъснение да окаже напън върху корпоративните облаги, като намаляващата ценова мощност заплашва маржовете. Добавете високите пазарни оценки, по-натоварено позициониране и ниска волатилност към уравнението и ще има „ доста уязвима “ позиция за акциите, сподели той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР