Мнителна млада жена изпадна в шок, след като скрои номер

...
Мнителна млада жена изпадна в шок, след като скрои номер
Коментари Харесай

Мормонка реши да тества гаджето си, но изпадна в шок, след като секси красавица започна да се чекне пред лицето му

Мнителна млада жена изпадна в потрес, откакто скрои номер на приятеля си, с цел да тества верността му. Тя трябваше да види по какъв начин мъжът е прелъстен от скандално облечена хубавица, която беше част от „ клопката “, оповестява „ Дейли Мейл “.

Действието се развива в последния епизод на YouTube поредицата „ Да хванеш кръшкач “. Американката Кортни решила да подложи на тестване верността на приятеля си, защото имала подозрения, че той е предразположен на изкушения.

Скрита камера била сложена в кафенето, където стоял мъжът. Кортни станала очевидец по какъв начин той флиртува с актрисата на име Теви, употребена като „ стръв “, и с наяве удивление се любува на гледката, когато тя му демонстрира предизвикателна йога пози в нищожно облекло. Накрая флиртаджията ѝ дава контактите си, с цел да могат да си уредят среща.

Епизодът незабавно станал шлагер в мрежата.

По-късно станало ясно, че Кортни и приятелят ѝ се срещнали в мормонската черква. Той ѝ изневерил един път, когато били още младежи. Един път пък го хванала да зяпа задника на друго момиче до момента в който гледали дружно мач.

Това предиздвикало Кортни да подложи на тестване младежа. Актрисата Теви била изпратена от продуцентите на предаването в кафенето, където той и негов другар седели на масата. В настрана помещение Кортни следила протичащото се.

След скандалната развръзка тя звъннала на гаджето си по телефона и му се разкрещяла, че видяла всичко. Изобретателният мормон незабавно измислил оправданието, че дал на съблазнителката номера си, единствено с цел да се отърве от нея по-бързо.

Кортни обаче му се вързала и обяснила пред продуцентите, че счита, че той споделя истината.












Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР