Мними ясновидци трупат лесни пари на гърба на измамени хора.

...
Мними ясновидци трупат лесни пари на гърба на измамени хора.
Коментари Харесай

Мними ясновидци „развалят” черни магии срещу хиляди левове

Мними ясновидци натрупат лесни пари на гърба на излъгани хора. Членовете на цяла фамилия от Игнатиево се показват за ходжи, които сякаш скапват вълшебства за гибел. Тази „ услуга” коства хиляди левове.

След следствие на Нова телевизия някои от членовете на семейството бяха задържани.

Георги Демиров, който се показва за ходжа Адем и скапва вълшебства. Десет дни преди този момент по публикация в интернет проверяващ екип на Нова търси „ помощ” от Венцислав Станчев, представящ се за Ходжа Джелял - наследник на Демиров. По телефона той твърди, че може да му се има доверие.

„ Мъжът ми, с който сме дружно от 10 години, ми изневерява. Проблемът е, че всичко ми е обвързвано с него. Не можехме да си имаме деца и взехме решение да си осиновим. Пробвали сме какво ли не. Обаче преди месец разбрах, че си има държанка и нещата потеглиха на зле”, описват публицистите на измамника.

Мнимият ходжа желае имената на двойката. Историята и хората са измислени. Само че не по този начин счита Ходжа Джелял.



„ Сега отворих Корана. Видях, че нещата при тебе са доста съществени. Въртиш се в един обаян кръг. Правиш една крачка напред и четири обратно. Ако искаш да премахнем любовницата, можем да я създадем да пълзи, да е на легло”, изяснява ходжата.

Предлага да поръча билки от Турция за отбрана, помощ и с цел да може измислената героиня да има деца. Срещу сумата от 100 лева Парите са му изпратени по куриерска компания, като преди този момент той е продиктувал данните на секретарката си.

Мъжът, който се показва за ходжа Джелял, в действителност е юноша на 18 години. А секретарката е негова майка.

Семейството взима парите. Офисът им се намира в град Игнатиево. Оказва се, че „ секретарката” Станка Василева също по специалност е ходжа. Тя се показва за Назние Ходжа.

Екипът на Нова звъни и на нея. Обяснява й, че героинята им чува шумове в стаята си и се случват странни неща. Назние Ходжа е безапелационна, че става въпрос за вързан шанс и ни би трябвало филтриране. Договарят се да бъдат направени ритуали за 150 лева Те евентуално са същите като тези на ходжа Джелял.

Но това не е всичко. В идващите дни той звъни по няколко пъти дневно с нови оферти за решение на проблемите. Предлага нова, доста добра билка за зачеване на цената от 300 лева Парите още веднъж се пращат по пощальон, а те изпращат пратката. Ходжата дава и нови указания какво би трябвало да бъде направено.

Нужни са три яйца и буркан, с цел да се направи ритуала. Обяснява и какво би трябвало да бъде изречено, с цел да се махне злото.

Бурканът се изпраща по пощальон в Силистра. Ходжата би трябвало да види какво се е образувало в него, само че има изискване:

„ Миличка, нали, каквото вършим, единствено ние двамата с теб би трябвало да знаем. Не би трябвало да казваш на никого. Искам да ми имаш доверие “, сподели ходжата.

И по този начин на доверие, „ пострадалата” схваща, че е обречена.

„ Миличка, към момента работя, доста са ти зле нещата, доста е ужасно.Ти знаеш ли, че имаш черна смъртоносна магия? Веднага би трябвало да се отстрани. Трябва да отида още тази нощ до Турция и да взема кръв от прилеп и розово масло, с цел да се оправим. Ще трябват обаче 4000 лева.”, плаши ходжата.

Отговарят му, че могат да му изпратят 500 лева за разноските по пътуването, а останалото - когато скапе магията. Той твърди, че незабавно ще приказва с мюфтията - ходжа Адем.

И по този начин е изпратена следващата сума, с която да бъде обезпечено приятното пътешестване на Адем.

Разговорите с ходжата не престават за намирането на къща, където да се извършат ритуалите по развалянето на магията.

Съвместно с полицията в Пазарджик и Пловдив подобаващото място в региона е намерено. „ Ако можеш да дойдеш в неделя, за мен е най-удобно. Имай ми доверие. Ще видиш какъв човек съм. Ще ти покажа и документите. Работя 24 години в мюфтийството”, твърди Адем.

В уречения ден и час ходжа Адем идва. Освен служители на реда, в къщата има и доста камери. Легитимира се с персонална карта и карта, която твърди, че е издадена от мюфтийството.

През цялото време ходжа Адем прави консултация по телефона, само че по този начин и не излиза наяве с кого приказва. Ритуалът за унищожаване на магията е изпълнен.

Ходжата изпраща екипа на Нова Тв за вода. През това време употребява момента и заравя „ магията”, която по-късно сякаш ще открие в саксията. Когато героинята се връща, той й изяснява, че нещата са доста страшни и ситуацията е съществено. Тя от своя страна му дава белязани пари.

След като те към този момент са в ръцете на ходжа Адем, екипът дава сигнала, за който се е схванал авансово с проверяващите. В този миг полицията арестува измамника.

Мария Зарова е една от излъганите дами. „ Стопих се, подвигнах кръвно 200 на 140. Дадох всичките си спестявания. Направо се побърках”, описа тя.

Със съдействието на Главна прокуратура на Георги Демиров, представящ се за ходжа Адем, му бяха повдигнати обвинявания за този и за нашия случаи. Само че Районният съд в Пещера го пусна под гаранция. Магистратите сметнаха, че няма да се укрие или да извърши друго закононарушение. Нищо, че на призовките по случая с Мария Зарова не се е явил.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР