Мнима гаделка обикаля из пловдивските улици и гледа в бъдещето

...
Мнима гаделка обикаля из пловдивските улици и гледа в бъдещето
Коментари Харесай

Фейк гадателка от Крумово броди из Пловдив

Мнима гаделка обикаля из пловдивските улици и гледа в бъдещето на хората - дали обаче нещата, които споделя дават отговор на истината?

Ясновидските услуги или гадателите са изключително търсени от нуждаещи се. Вероятно има хора, притежаващи мощ да предсказват бъдещето, само че сме очевидци, че множеството от гадателките у нас се оказват фалшив.

На история за хипотетична подправена врачка попадна и екипът на GlasNews.bg. Представящата се за врачка е от Крумово, а в Пловдив идва " по работа ", описват пострадали от услугите й. Мнимата врачка броди из пловдивските улици от години, само че в този момент попадна в клопката на човек, който описа за фалшив гадателството й в обществените мрежи.

По думите на Адем, който е снимал гадателката в тил, дамата действително няма свърхестествени качества. По улиците на Пловдив, дамата серпантина най-често малолетни деца, като им казвала, че ще се случи нещо доста ужасно в дома им и по този метод желала пари с цел да скапе направена магия, а в случай че инцидентно хората нямат пари, тя започвала да кълне. " Промива главите на хората, най-много на децата. ", споделя още Адем.

Мъжът споделя и персоналната си история - той споделя, че преди 2 години в фамилията му са имали болен човек и въпросната врача го е спряла на Централна гара, наговорила му ги едни и му поискала пари - " бях й дал 50 лева, безусловно ме обра! И ми сподели, че са били 2 сестри близначки, и в случай че някой ден не ме поздрави, да знам, че не е тази, с която съм разговарял! ".

Съвсем скоро Адем срещнал гадателката до хотел " Тримонциум " - забелязал я на спирката. Той споделя, че тя се е спряла при инцидентно момиче на към 16 години: " Видях по какъв начин момичето й даде пари. Отидох при нея и й споделих, че дамата се прави на врачка, а тя сподели, че й дала 20 лева Снимах я оня ден, инцидентно я видях, позна ме и се направи, че не ме познава! ", твърди мъжът.

" Ако някой ден ме спре и ме загорови, ще я запиша на видео и ще я кача да я види цялостен град! Ако някой я разпознае или сте били спряни от тази жена, апелирам споделете имена, квратал... снимах я в тил, нямаше по какъв начин да я фотографирам в лице. Винаги е облечена някак необичайно, тя е ниска с къдрава коса, наподобява на ромка и обикаля през целия ден по улиците към ВМИ, Бул. Руски, Кючук Париж, Централна гара - там съм я засичал няколко пъти, в случай че някой я разпознава, дано да написа коя е тази госпожа, която се прави на вещател! ", приканва Адем във Facebook.

В мненията под обявата се включват и други потърпевши от гадателските качества на дамата от Крумово. " На мен също се случи няколко пъти да ме спре до момента в който пътувах с влака по линия Пловдив - Димитровград по работа. Винаги едновременно е в града ", написа Злателина Д.

" Мен ме спря с думите какъв брой е часа и по-късно стартира да споделя единствено хубави неща и разбрах, че ще желае пари и й споделих да знае, че нямам пари, а тя почна да калне и да моли за пари. ", споделя Василен С.

" Онзи ден се опита да ме заприказва на центъра към клопката. Каза единствено, че ме чака добра вест, само че аз не се стопирах. ", написа Нели Терзиева, а Йолинка Спасова е безапелационна, че: " Тази единствено Жоро Игнатов ще я оправи ".



Снимка: Адем Бей / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР