Мнение на директора на ДЮШ на Славия Ангел Славков, който

...
Мнение на директора на ДЮШ на Славия Ангел Славков, който
Коментари Харесай

Славков: Уникален Георги Петков, дори на тази възраст е най-добрият в България

Мнение на шефа на ДЮШ на Славия Ангел Славков, който води краткотрайно представителния тим при загубата с 1:2 от Арда в Кърджали в шестия кръг на българското футболно състезание:

" Искам да благодаря на момчетата, че се раздадоха на най-много. Всеки даде всичко от себе си до последно и в края имахме обстановка да изравним. Някои самостоятелни неточности не ни разрешиха да си тръгнем най-малко с точка.

Аз съм шеф на школата и по молба на президента водих тима в последните три дни. Смятам, че успяхме да променим експанзията, футболистите се бореха повече и се пробваха да играят по най-хубавия метод. Някои неща се получиха, други - не. Сега господин Тарханов стартира работа. Днес той гледа момчетата, видя тима. Имаме положителни футболисти, само че има и много промени спрямо предишния сезон. Нормално е да има терзания, тъй като имаме единствено една точка, само че имам вяра, че нещата ще бъдат изменени.

Арда е добър тим, със скоростни играчи, които работят бързо с топката. Целта ни беше да убиваме темпото на съперника, да диктуваме ние играта. В избрани моменти се получаваше. Може би имаше и отмалялост в някои футболисти.

За мен анулираният ни гол беше чист. Понякога във футбола би трябвало и малко шанс. Спортното благополучие не беше на наша страна. Имахме един неповторим Георги Петков, който даже на тази възраст е най-хубавият вратар в България. " efbet Лига 6 кръг, понеделник 21 септември  Арда (Кърджали) 2:1краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР