MMD, лицензен партньор на Philips за монитори, обявява пускането в

...
MMD, лицензен партньор на Philips за монитори, обявява пускането в
Коментари Харесай

Philips показа новите хибридни USB докинг монитори 241B7QUBHEB и 272B7QUBHEB

MMD, лицензен сътрудник на Philips за монитори, афишира стартирането в продажба на 24-инчовия LCD екран Philips 241B7QUBHEB и 27-инчовия LCD екран с USB докинг станция Philips 272B7QUBHEB .
Проектирани с мисъл за актуалните експерти, тези монитори разполагат с голям брой функционалности, които пестят време и усъвършенстват продуктивността, с цел да опростят и улеснят работния ден
От гъвкавостта на USB докинг станцията с USB Type-C порт до образните характерности на IPS технологията, и от сигурността на изскачащата уеб камера до комфорта на SmartErgoBase, тези нови монитори Philips са съвършен инструмент за бизнес потребностите.


Простота и работливост
Philips 241B7QUBHEB и Philips 272B7QUBHEB разполагат с вградена USB докинг станция, оборудвана с DisplayLink технология, която предлага удобството на универсалната репликация на портовете, тъй че потребителите да могат бързо и несъмнено да свържат своя преносим компютър към мрежата, да трансферират файлове, да гледат видеоклипове и други, с помощта на един единствен USB кабел с вид C и вид A конектори. Всички периферни устройства, в това число клавиатура, мишка и RJ-45 Ethernet кабел се свързват към докинг станцията на мониторите, намалявайки бъркотията на работното място, като в същото време покачват продуктивността. Благодарение на DisplayPort-out няколко екрана с висока разграничителна дарба могат да бъдат свързани единствено посредством един кабел. Накрая, USB 3.2 високоскоростна технология за транспорт на данни значи, че потребителите могат бързо да заредят ноутбука си непосредствено от монитора, както и да предават свръхскоростни данни.


Привличащи погледа изображения
За експертите, които изискват кристални, детайлни изображения, работата с Philips 241B7QUBHEB и Philips 272B7QUBHEB сигурно ще бъде същинско наслаждение. И двата монитора са оборудвани с IPS технология, която за разлика от TN панелите, непрекъснато дава наситени, живи цветове, чиято акуратност и бляскавост са идеални за графични дизайнери, CAD инженери, фотографи и видео редактори. IPS разрешава и извънредно необятни зрителни ъгли от 178/178 градуса, което значи, че дисплеят може да се преглежда от съвсем всеки ъгъл, в това число и в извърнат режим на 90-градуса. За още по-зрелищни визуализации 272B7QUBHEB разполага с CrystalClear Quad HD резолюция, както и с Ultra Wide-Color за удивително, брилянтно качество на картината и луксозни, искрящи цветове.


Защита за потребителите и околната среда
Philips 241B7QUBHEB и Philips 272B7QUBHEB включват набор от функционалности за отбрана, както на потребителите, по този начин и на околната среда. Иновативната, сигурна Windows Hello™ изскачаща уеб камера с технология за лицево различаване може безвредно да се прибере, когато не се употребява, като по този метод отстрани риска от любопитни очи. Физическият комфорт също е обезпечен, с помощта на щадящият зрението режим LowBlue, както и на ергономичната SmartErgoBase, която разрешава на потребителите да нареждат монитора на точната височина и ъгъл, които дават отговор най-добре на техните потребности. Околната среда също има изгода от тези монитори, с помощта на технологии като енергоспестяващият PowerSensor, както и 85% рециклирана пластмаса, корпус без наличие на PVC/BFR, без живак или олово и 100% рециклируеми опаковъчни материали.

Иновативните, увеличаващи продуктивността монитори Philips 241B7QUBHEB и 272B7QUBHEB се оферират в магазините на цени от надлежно 699 и 1059 лева с Данък добавена стойност .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР