ММА феновете имат големи очаквания за събитието UFC 243, озаглавено

...
ММА феновете имат големи очаквания за събитието UFC 243, озаглавено
Коментари Харесай

Адесаня: Стадионът ще се напълни заради мен, а не Уитакър


ММА почитателите имат огромни упования за събитието UFC 243, озаглавено от Робърт Уиткакър, защитаващ шампионската си купа в междинна категория на UFC против краткотрайния първенец и застрашителен кандидат Израел Адесаня. Според състезателят с нигерийски корени, повода за високия интерес, обаче, не е първенецът.

30-годишният Израел ще се опита да стане безспорен първенец в междинната категория на UFC тази събота в UFC 243. Това е събитие, което съгласно Дейна Уайт ще счупи върховете за посещаемост. В скорошно изявление Адесаня изясни за какво най-голямата ММА организация реши да организира представлението си на стадион Марвел, който има потенциал от над 50 000 души.

" Ако беше Роб с който и да е… да вземем за пример Робърт против Йоел част 3, или Роб против Крис Уайдман, тогава нямаше да е на стадион Marvel ", сподели Адесаня. „ Не би било на стадион с подобен размер, тъй като това щеше да е просто Роб. Но в този момент, там ще бъда аз. "

Адесаня отдава това на няколко разнообразни фактора. Предимно на своята видимост и непосредственост до почитателите, спрямо неговите сътрудници, в това число и дейния първенец:

„ Трябва да бъдем почтени. Не можем просто да лъжем за това “, сподели Адесаня. „ Аз съм този, който тласка културата на спорта напред и се удрям тук с моя екип. А той не го прави тъй като отхвърляше мачове поради болест и травми. Всичко е наред. И на мен ми се е случвало, знам какво е. Но да бъдем почтени. Сега аз съм този, който тласка културата на спорта напред в тази част от света. Има огромна причина аз да получавам доста повече пари от него. Има и причина да бъда скъп повече от него.” приключи Адесаня.

Кой е Вашият любимец в този тежък дуел за купата, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР