ММА бойците Хабиб Нурмагомедов и Конър Макрегър бяха отстранени временно

...
ММА бойците Хабиб Нурмагомедов и Конър Макрегър бяха отстранени временно
Коментари Харесай

Наказаха Хабиб и Макрегър до изясняване на инцидентите в публиката и октагона

ММА бойците Хабиб Нурмагомедов и Конър Макрегър бяха отстранени краткотрайно от присъединяване в дуели от Спортната комисия на щата Невада поради случаите след края на мача им за международната купа в лека категория на UFC в Лас Вегас.

Наказанието им влиза в действие на 15 октомври и ще продължи до изясняване на случая. На 24 октомври двамата ще бъдат изслушани от комисията, която по-късно ще реши дали да възвърне спортните им права или да удължи глобата.
Нурмагомедов се похвали с шампионския пояс Руснакът заяви положителната вест в обществените мрежи
Очаква се руснакът и ирландец да получат и солени санкции, за което загатна президентът на UFC Дейна Уайт. Дори да получи наказване обаче руснакът няма да бъде лишен от международната си купа.

Нурмагомедов победи изрично ирландския си противник, само че по-късно се поддаде на провокациите от лагера на Макгрегър и провокира меле в публиката. В същото време трима души от щаба на 30-годишния дагестанец нападнаха Конър, който към момента се свестяваше от мача.

Впоследствие двамата бойци бяха изведени с полицейски конвой от залата, а церемонията по връчването на пояса и обичайните речи не се състояха.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР