ММА боецът Мариян Димитров ще запише поредния си двубой на

...
ММА боецът Мариян Димитров ще запише поредния си двубой на
Коментари Харесай

Мариян Димитров преди Max Fight 44: Тест преди големия тест

ММА боецът Мариян Димитров ще запише следващия си дуел на родна земя на 2-ри август на кръга на Max Fight 44, написа MMA.bg.

Събитието, което ще се организира на Свети Влас, ще предложи на феновете много атрактивни борби по правилника на ММА, кикбокс, а и новия устав за организацията - MAX-1.

Срещата на Мариян ще е една от най-очакваните на вечерта, защото бойният спортист ще се бие против опитния украинец Владислав Щепанский, който има 13 борби зад тила си.

Настроението на старозагореца обаче е на равнище и той излиза за победа.

"Чуствам се ужасно преди дуела. Подготвен съм добре както постоянно преди всеки мач. Благодаря на всички които участваха в подготовката несъмнено и отделиха от времето си с цел да бъде тя на равнище, " показа Мариян особено за MMA.BG

Битката е от изключителна значимост за Мариян, защото той освен ще се бие за купата в категория 77 кг, само че и по-късно му следва огромно ходило в неговата кариера - сключване с една от най-големите организации по ММА в света. На събитието ще участва и някогашния UFC войник и сегашен управител, Алесио Сакара, който ще бъде в ъгъла на Мариян.

"За пръв път ще влизам в категория до 77 кг и ще бъде леко като тест преди теста за мен, защото чакам доста скоро мач в една от най-големите организации в света на ММА, " добавя Димитров.

Заповядайте на бойното шоу тъй като зрелището ще е обезпечено. "

Max Fight 44 ще се организира на 2-ри август в Свети Влас в амфитеатър "Арена ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР