ММА боецът Дани Илиев зарязал любимката на тийнейджърите Гери-Никол заради

...
ММА боецът Дани Илиев зарязал любимката на тийнейджърите Гери-Никол заради
Коментари Харесай

Дани Илиев зарязал Гери-Никол заради...

ММА боецът Дани Илиев зарязал любимката на младежите Гери-Никол поради друга жена - състезателка по муай-тай. Това разкри пред Show.bg източник от спортните среди, непосредствен до Даниел Илиев. По думите му ММА боецът и поп изпълнителката се разделили още преди половин година точно поради увлечението му по знойната състезателка.

Двамата се срещнали в спортната зала, в която упражняват, и макар че шампионката по тайландски бокс била по-възрастна от Гери-Никол, общите ползи с Илиев незабавно ги сближили. За разлика от поп певицата, състезателката по муай-тай, чието име към този момент изданието пази в загадка, нямала корекции по себе си и можела да се похвали с съвършено тяло, изваяно посредством усилени тренировки.

„ Дани е състезател и постоянно е държал дамата до него да е добре поддържана, без непотребни килограми. Когато се събраха с Гери, това го дразнеше и доста пъти ѝ е натяквал до отслабне, само че тя просто нямаше воля “, разяснява източникът на уеб страницата. Връзката на Дани и новата му била сериозна и даже двамата към този момент възнамерявали да заживеят дружно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР