ММА боецът Бен Аскрен не вярва, че бившият двоен шампион

...
ММА боецът Бен Аскрен не вярва, че бившият двоен шампион
Коментари Харесай

Бен Аскрен: Шампионските дни на Макгрегър са в миналото

ММА боецът Бен Аскрен не има вяра, че някогашният двоен първенец Конър Макгрегър би могъл да завоюва още веднъж купа в UFC. Ирландецът стана първият войник в историята на UFC, който държи две трофеи в разнообразни категории по едно и също време. Това се случи през 2016 година, когато той нокаутира Еди Алварес и завоюва купата в лека категория.

Макгрегър отхвърли да пази купите си и те му бяха отнети, а предходната година той загуби от Хабиб Нурмагомедов и по този начин и не съумя да си върне купата в лека категория. Ирландецът няма победа от 3 години и Аскрен, който е някогашен първенец на две разнообразни организации, счита, че най-хубавите дни на Макгрегър са в историята.

"Нека бъдем съществени. Макгрегър направи прекомерно доста пари, с цел да има предпочитание да тренира на високо равнище. Той няма да стане по-млад и дните му като първенец са в славните дни от предишното. "

"Съветвам го да бъде по-мил с възрастните хора и да се бие с Порие, тъй като надали желае Хабиб да го смаже още веднъж. Той го би цели 18 минути и всякога, в който се изправи против Нурмагомедов, го чака същото ", съобщи Аскрен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР