Мледоженец, който се появи на сватбата си по тениска, дънки

...
Мледоженец, който се появи на сватбата си по тениска, дънки
Коментари Харесай

Младоженец се зажени по тениска и дънки СНИМКИ

Мледоженец, който се появи на сватбата си по тениска, дънки и маратонки срещна вълна от рецензии в мрежата.

Историята на младата двойка е споделена в ТикТок от другарка на булката, която споделя по какъв начин приятелката й считала, че в никакъв случай няма да откри любовта, само че в действителност се оказало, че бърка. В щастливия ден обаче момичето не наподобява на крилете на щастието. Дали повода е в нейния брачен партньор?

На клипчето, споделено от Виолет, се вижда по какъв начин Катерина е облечена в красива бяла булченска рокля, а до нея е нейния фаворит, който е подходил надалеч по рационално и е с всекидневно облекло.



Видеото е гледано повече от 1,7 милиона пъти, а болшинството от коментиращи се майтапят с усета на младоженеца.

“Тъжно е, тя наподобява толкоз красива, а той даже не си е направил труда да смени облеклата от през вчерашния ден вечер”, гласи едно от мненията.

Други се майтапят, че той наподобява по този начин тъй като след това има и друга работа.

“Когато вдигаш женитба в 16 часа, само че след това отиваш в бара с момчетата в 18 часа”, написа дург коментиращ. Трети се считат, че това е просто последица от ергенско празненство, траяло до последния миг.



Вълната от смешки и възмущения принуждава Виолет да отбрани приятелите си. Тя декларира, че те се обичат доста и са извънредно щастливи дружно.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР