Младши посланици на Европейския парламент от град Гоце Делчев имаха

...
Младши посланици на Европейския парламент от град Гоце Делчев имаха
Коментари Харесай

Ева Майдел се срещна с ученици от град Гоце Делчев в Народно събрание

Младши посланици на Европейския парламент от град Гоце Делчев имаха опцията да посетят Народното събрание, по покана на българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП).

„ Щастлива съм, че в България има толкоз будни младежи, които знаят за Европа и се интересуват от нейното бъдеще “, показа Ева Майдел по време на полемиката.

Възпитаниците на ПМГ "Яне Сандански " имаха специфичната опция да се срещнат и беседват с Председателя на Народно събрание Цвета Караянчева, депутатите Евгения Ангелова Радостин Танев, Станислава Стоянова и Даниела Савеклиева, които описаха любопитни обстоятелства за провокациите по пътя си към Народно заседание.

Младежите зададоха голям брой въпроси и се срещнаха от близко с работата на народните представители, методите на взимане на решения и ролята на ЕП. Акцент на полемиката бе по какъв начин да създадем по този начин, че повече млади високообразовани българи да се връщат и осъществят в България.

„ Наблюдаваме, че от ден на ден млади експерти се връщат и основават страхотни планове тук, не тъй като не са се справили в чужбина, а тъй като желаят да трансформират нещо към по-добро. България има потребност от своите млади гении, а в това време предлага всички предпоставки младите изобретателни хора, получили образованието си в чужбина, да се развиват точно тук и да са удовлетворени от своя избор “, разяснява още българският евродепутат Ева Майдел.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР