Младши експерт Делян Драганов е командир на екип в I

...
Младши експерт Делян Драганов е командир на екип в I
Коментари Харесай

Всеки за всички: На първа линия край КПП-то във Варна

 Младши специалист Делян Драганов е пълководец на екип в I районно управление (на МВР) при ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна. Той работи в системата на Министерство на вътрешните работи от 2003 година и постоянно е бил в униформения състав на Областната дирекция. Заедно с сътрудника си Борислав Георгиев, младши контрольор със стаж от една година, дежурят на контролно-пропускателния пункт на крайезерния път до жп спирката на с. Тополи. На пункта са от две седмици по отношение на противоепидемичните ограничения, които са в действие на територията на цялата страна. Двамата са част от служителите на реда на първа линия, които всеки ден ревизират десетки преминаващи транспортни средства през КПП-та край Варна. Въпреки риска, не съжаляват за професионалния избор, който са създали, оповестяват от пресцентъра на Община Варна по информация, предоставена от ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна. 

Според мл.експерт Драганов пътуващите към този момент са наясно с наредбите, знаят какво би трябвало да носят със себе си и демонстрират нужното самообладание. А на тези, които имат подозрения или въпроси, командирът на поделение се старае да изясни, да помогне, да даде съвет. Младши контрольор Георгиев приема провокациите като част от специалността. Вярва, че в случай че всеки съблюдава напътствията на националния действен щаб, положителните резултати за всички няма да закъснеят. " Нека хората си остават у дома, да излизат при последна нужда. За никого не е приятна тази обстановка, само че дружно и с самообладание ще се оправим ", споделят те.

Кампанията " Всеки за всички " е самодейност на Община Варна, която има за цел да показва хора, които работят, оказват помощ, подаряват, образоват по време на рецесията. Очакваме Вашите истории на [email protected] 

Защото всеки може да бъде потребен за всички!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР