Младши автоконтрольор Стойчо Яковски от Областната дирекция на МВР в

...
Младши автоконтрольор Стойчо Яковски от Областната дирекция на МВР в
Коментари Харесай

Младши автоконтрольор стана полицай №1 на 2018 г.


Младши автоконтрольор Стойчо Яковски от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив получи премията "Полицай на годината 2018 ". Той беше награден от вътрешния министър Младен Маринов и основния прокурор Сотир Цацаров.
На 10 ноември 4-годишно момченце си глътна езика и колабира по време на демонстрациите на "Специализираните полицейски сили " край зала "Чайка " в Пловдив.
Малкият Павел следил дружно с родителите си дейностите на командосите, когато си глътнал езика и примрял. Суматохата и виковете на майката за помощ прекъснаха словото на шефа на полицията в Пловдив - старши комисар Атанас Илков, който дружно с гостуващия под тепетата зам.-министър на вътрешните работи Стефан Балабанов и други служители на реда незабавно затичаха към момченцето. Полицаят Стойчо Яковски от бранш "Пътна полиция " избави живота на 4-годишното дете, като му оказа първа помощ. След това момченцето бе превозено в болница. Тържествената гала "Полицай на годината 2018 " се организира за 25-та поредна година.
На събитието участва цялото професионално управление на Министерство на вътрешните работи, вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, основният прокурор Сотир Цацаров, заместникът му Иван Гешев, шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов, столичният кмет Йорданка Фандъкова и депутати. На церемонията бяха отличени полицейски чиновници и колективи от цялата страна, постигнали високи професионални резултати през годината. Самият воин пък се похвали и с още едно отличие, този път от БЧК в персоналната си фейсбук страница. "Благодаря на Български Червен Кръст, за високото отличие. Признателен съм на целия екип, с който съм работил през годините, за добитите познания и умения. Бъдете здрави! ", написа той.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР