Младши автоконтрольор от полицейското управление във Велинград е получил акт

...
Младши автоконтрольор от полицейското управление във Велинград е получил акт
Коментари Харесай

Глобиха полицай, паркирал патрулка на място за хора с увреждания във Велинград

Младши автоконтрольор от полицейското ръководство във Велинград е получил акт за нарушаване на пътния закон, откакто паркирал длъжностен автомобил за паркомясто за хора с увреждания, заяви представителят на полицейската дирекция Мирослав Стоянов.

В дирекцията бил получен сигнал със фотография от жител, на която се вижда паркирания патрулен автомобил и пътният знак, че мястото е за лица с увреждания. Веднага откакто схванал за нарушаването шефът на регионалната полицейска дирекция старши комисар Йордан Рогачев разпоредил да се откри кой е полицейският чиновник, нарушил законовите разпореждания и да му бъде формиран акт по закона за придвижване по пътищата.

От полицейската дирекция отхвърлиха да оповестят името на отговорния чиновник, само че прецизираха че размерът на санкцията по формирания акт ще бъде избран от началника на полицейското ръководство във Велинград. В тази връзка старши комисар Рогачев съобщи, че с държанието си полицейските чиновници би трябвало да дават образец на останалите, като самите те съблюдават прецизно разпоредбите за придвижване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР