Младото семейство Гущерови, които този месец отбелязват троен празник, заминаха

...
Младото семейство Гущерови, които този месец отбелязват троен празник, заминаха
Коментари Харесай

Гущерови на почивка във Венеция

Младото семейство Гущерови, които този месец означават троен празник, отпътуваха за Венеция, където да се отдадат на релакс и да освежат сетивата си с нови гледки и прекарвания.

На 1 юли Светлана и Християн честваха първата годишнина от сключването на цивилен брак, а госпожа Гущерова номер 2 получи голям букет от 300 рози.

Преди година на 12 юли пък фамилията провежда охолно сватбено празненство в столичен хотел точно на рождения ден на младоженеца. За персоналния си празник Светлана разгласява серия фотоси от купона.

Сега младите родители, които неотдавна се снабдиха с дъщеричка, са във Венеция. Госпожа Гущерова разгласява стори в персоналния си профил в Инстаграм, на което означи, че фамилията е заложило на праволинеен разкош в 5-звезден хотел.

Не излиза наяве дали двойката е на сантиментално странствуване или им прави компания им дребната им щерка Анелия-Добромира, която към момента не е навършила 5 месеца.

Наскоро Светлана отговори на въпроси на почитатели и другари в Инстаграм. На въпрос по какъв начин съумява да съчетае непрекъснатите пътувания с развъждането на бебето, Гущерова отговори, че не пътуват чак толкоз доста, а и бабите оказват помощ.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР