Младото момиче било наясно със семейното положение на певеца, но

...
Младото момиче било наясно със семейното положение на певеца, но
Коментари Харесай

Семейният Борис Дали Завъртя Млада Любовница! Вижте Коя Е Тя!

Младото момиче било наясно със фамилното състояние на артиста, само че въобще не се тормозила от този факт. Тя не желала да минава под венчило с изпълнителя, нито да му ражда деца. Единственото, което желала мадамата, било да се любува на мига.

Борис Дали не за първи път кръшка на брачната половинка си Лили. Тя си живее в родния им Бобов дол и отглежда двете им деца.

Изпълнителят на „ Дай ми ” и неговата половинка Лили не са сключили брак, а живеят на фамилни начала от много години. Но съгласно близки до артиста фамилният му живот въобще не бил слънчев и съразмерен, както изглеждал в профил.

Певецът доста пъти се е оплаквал, че Лили въобще не е лесна за общуване и била много ревностна. Той постоянно мрънкал пред сътрудници, че благоверната му го проверявала нон-стоп къде е, с кого е и по кое време ще се прибира. Дори го карала да държи телефона си включен по участия, с цел да го ревизира сред песните, написа " Разкрития ".

Но каквито и защитни ограничения да взимала Лили, знайно е, че фолкаджията кръшка на жена си. Носят се митове за броя на мадамите, които са минали през леглото на палавника.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР