Младото крило на ЦСКА 1948 Денислав Александров даде интервю пред

...
Младото крило на ЦСКА 1948 Денислав Александров даде интервю пред
Коментари Харесай

Звезда на ЦСКА 1948: Ще влезем в efbet Лига, имам седем коня

Младото крило на ЦСКА 1948 Денислав Александров даде изявление пред Sportal TV в Анталия. Наскоро футболистът отхвърли оферта на Арис (Солун) и в този момент се готви с " алените " в Турция. Той приказва за вероятностите пред отбора на Йордан Юруков, а се върна и към предишното си в Литекс и Лудогорец. Дени сподели няколко думи и за своята пристрастеност - конете.

" Надявам се да влезем в елита и мисля, че ще успеем. Ние сме най-хубавият тим в групата. Надявам се напролет да не позволяваме грешките от есента. Привлякохме много положителни футболисти, нека сме по-силни. Вярно е, че не съм лакомец. За мен не е най-важно кой ще вкара гола, значима е успеха.

Запалих се по футбола в моето учебно заведение в Плевен, по-късно започнах да играя в една частна школа. Оттам получих позвъняване от Литекс и прекосих в клуба от Ловеч. Изкарах две години в Литекс, по-късно получих оферта от Лудогорец и прекосих там, за което съм признателен. Подписах с ЦСКА, тъй като знам какви са задачите на тима - аз също имам високи цели.

През предишния сезон не бяхме подготвени да влезем в efbet Лига, просто не се бяхме сработили задоволително добре. Не беше повода в треньора Петко Петков, просто тимът не беше подготвен. И Петков, и Йордан Юруков търсят прекрасен футбол, желаят да се надиграваме с съперниците.

Имаше оферта от Арис, само че не мисля, че ще скърбя след време, че не я одобрих. Ако не преставам да се развъртвам и да работя старателно, ще има нови предложения. Привърженик съм на Реал Мадрид и испанския футбол.

Имам персонални мои коне - седем са сега. Занимавам се с тях, когато имам време, даже вземам участие в надпревари. Какво бих споделил на тези, които споделят, че не сме същинският ЦСКА? Не желая да го разясня това, след това стават драми, всеки си преценя от кой тим да бъде. Нека нашите почитатели не престават да ни поддържат, ще реализираме нашата цел ", сподели Александров пред Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР