Младото гадже на Димитър Рачков, Анита, използва всеки повод, за

...
Младото гадже на Димитър Рачков, Анита, използва всеки повод, за
Коментари Харесай

РОМАНТИКА: Анита спретна на Рачков незабравим Свети Валентин

Младото гадже на Димитър Рачков, Анита, употребява всеки мотив, с цел да засвидетелства възприятията си към него. Затова моделката се погрижи за направи паметен за своята половинка празника на влюбените - Свети Валентин, видя ПИК.

По стичане на събитията двойката прекара деня в студиата на братя Халваджиян, защото точно на 14 февруари стартира новият сезон на " Като две капки вода ". Както към този момент стана ясно, Рачков се завърна като водещ на формата, а неговото неразрешено шоу беше спряна от Нова тв. Чуват се клюки, че наесен ще се завърне още веднъж в ефир, само че медията на този стадий не е удостоверила това публично.

След края на " Капките " Рачков, и сътрудниците им от шоуто продължиха вечерта в клуба на Кремена Халваджиян, където се забавляваха с хитовета на най-романтичния поп реализатор у нас - Любо Киров.
свързани новини6502на 08.02.2022
Кулминацията на празника за влюбените гълъбчета наподобява е настъпали, когато са се прибрили в дома си. Него авансово украсила в тематична за Свети Валентин украса с доста сърца и листенца рози по пода. Моделката сподели и голям букет от разноцветни рози от обичания си.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР