Младокът Адам Уче Ида вкара хеттрик за Норич при успеха

...
Младокът Адам Уче Ида вкара хеттрик за Норич при успеха
Коментари Харесай

18-годишен блесна с хеттрик за Норич

Младокът Адам Уче Ида вкара хеттрик за Норич при триумфа на отбора с 4:2 като посетител на Престън в третия кръг на ФА Къп. Младежкият национал на Ейре дебютира неотдавна в Премиър лийг, а през днешния ден сподели на какво е кадърен и на процедура самичък класира тима си за идната фаза.

Логично беше мениджърът на " канарчетата " Даниел Фарке да заложи главно на запаси и той направи тъкмо това. Все отново, в титулярния състав на гостите бяха желаният от Манчестър Юнайтед Тод Кантуел и Том Трибул, които изигрха мощен мач на " Дийпдейл ".

Норич поведе още във 2-ата минута с попадение на Уче Ида, който получи пас от Марко Стиперман и стреля тъкмо в далечния ъгъл. В средата на полувремето Даниел Фишер и Джейдън Стокли можеха да изравнят за домакините, само че и двамата пропуснаха.

В 28-ата минута Одел Ернандес се озова на добра позиция и заби втори гол за гостите, а десетина минути по-късно Ида на процедура постави завършек на интригата с отдалечен изстрел, наказвайки неразчетено излизане на стража на Престън Конър Рипли.

18-year-old Adam Idah has completed his first hat-trick in senior football on just his second start.

02'
38'
61'

It looks like Norwich have a gem. pic.twitter.com/HvPVhNKGHX
— Squawka Football (@Squawka) 4 януари 2020 година В началото на второто полувреме Стокли центрира от корнер и Били Бодин върна едно попадение. 27-годишният халф беше най-хубавият футболист на Престън и сътвори значително проблеми за отбраната на Норич.

В 61-ата минута Уче Ида оформи хетттрика си, реализирайки дузпа, отсъдена за нарушаване на Рипли. Престън въпреки всичко съумя да понижи на 2:4 малко преди края, когато прецизен беше Джош Хароп.

ПРЕСТЪН - НОРИЧ 2:4 (0:3)
0:1
А. Уче Ида (2)
0:2
О. Ернандес (28)
0:3 А. Уче Ида (38)
1:3 Б. Бодин (48)
1:4 А. Уче Ида (61)
2:4 Дж. Хароп (84) ФА Къп 3 кръг, събота 4 януари  Престън Норт Енд 2:4краен резулат  Норич Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР