Младоженците Приянка Чопра и Ник Джонас са толкова влюбени и

...
Младоженците Приянка Чопра и Ник Джонас са толкова влюбени и
Коментари Харесай

Милионери Без Работа: Ник Джонас И Приянка Пак Вдигат Сватба

Младоженците Приянка Чопра и Ник Джонас са толкоз влюбени и щастливи, че една женитба за тях не е задоволителна. През декември те подписаха брак, който отпразнуваха с толкоз доста церемонии и тържества, че съумяха да надминат даже приказките, в които героите честват по три дни и три нощи.

Скоро откакто тържествата завършиха, Ник се погрижи да изненада своята брачна половинка с меден месец, само че приказката им не свърши до там. По всичко наподобява, че Ник и Приянка са се „пристрастили“ към неспирното потвърждение на любовта им. Само преди ден, младото семейство провежда поредна сватбена гала за своите близки, този път в частния ресторант на семейството Джонас в щата Северна Каролина.

Истинските основатели на празненството обаче се оказаха родителите на Ник – Пол и Денис Джонас, които са поискали да отпразнуват брака им по техен фамилен и южняшки жанр: с доста вкусно барбекю, близки другари и още повече музика, предава „Мисблуум“, цитира Пик.

Въпреки уютната конюнктура, съвсем всички сватбени обичаи бяха спазени – Приянка се появи в бяла рокля (макар и с цветни елементи по нея), ръка за ръка със брачна половинка си, до момента в който двамата бяха приветствани от всички посетители.

Освен това, на празненството е имало и сватбена торта, която двамата младоженци са разрязали. Приянка и Ник към момента не са разгласили фотоси от събитието, за разлика от техни близки и другари, които не спираха да ги снимат цяла вечер.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР