Младоженци загинаха по време на медения им месец, след като

...
Младоженци загинаха по време на медения им месец, след като
Коментари Харесай

Трагедия по Шекспир: Булка написа, че само смъртта може да я раздели с годеника й! Малко след сватбата двамата загинаха

Младоженци починаха по време на медения им месец, откакто невестата заспа зад кормилото. Двойката решила да отиде на меден месец с колата си, само че дългият път просто ги изтощил.

Ейми Мофат и Стивън Греъм от Юта се оженили преди няколко седмици. Те възнамерявали да прекарат медения си месец в Канада, където отишли с кола. Пътят бил дълъг, а младоженците нямали табиет да пътуват на дълги дистанции.



По средата на пътя пикапът бил ръководен от Ейми. Тя била малко изтощена, само че продължавала да кара. В някакъв миг тя заспала зад кормилото и колата минала в насрещното платно, а по-късно отлетяла от канара.

Долу имало различен път, където пикапът се приземил. Свидетели на нещастието изтичали към колата, само че незабавно им станало ясно, че хората в нея са мъртви. Един другар на починалите младоженци, който карал зад тях, просто не можел да повярва какво се случва.



" Това е като история на Шекспир. Видях по какъв начин умряха дружно. Те бяха доста щастливи и желаеха да живеят дълъг и благополучен живот ", споделя той.

Най-ужасното в тази история е, че след сватбата Ейми е написала във фейсбук трогателна пост, в който тя показва любовта си към Стивън. Тя прибавя, че е сигурна, че единствено гибелта може да ги раздели. Така се и случи.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР